Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To MINI Paceman: Ξεχωρίζει στη ζούγκλα της πόλης με τον πολυδιάστατο οδηγικό χαρακτήρα του

Το MINI επεκτείνει τη γκάμα του κάνοντας το ντεμπούτο του σε μία νέα κατηγορία. Συγκεκριμένα, το MINI Paceman είναι το πρώτο Sports Activity Coupé στην premium...
μικρή/ μικρομεσαία κατηγορία. Οι ισχυρές, δυναμικές γραμμές coupé και η γνώριμη αίσθηση go-kart MINI συνδυάζονται με ένα αποκλειστικό, πολυμορφικό εσωτερικό, διαμορφώνοντας ένα πρωτοποριακό χαρακτήρα για το νέο MINI Paceman σε περιβάλλον πόλης – έντονα επηρεασμένο από το καινοτόμο και ασυναγώνιστο στυλ της Βρετανικής premium μάρκας. Με δύο πόρτες, μία μεγάλη πίσω πόρτα και δύο μεγάλα ατομικά πίσω καθίσματα, το έβδομο μοντέλο της οικογένειας ΜΙΝΙ προσθέτει στις ελκυστικές, σπορ εξωτερικές αναλογίες μία νέα εκδοχή για το εσωτερικό ενός ΜΙΝΙ.

Σχεδιασμός: ισχυρή παρουσία, σπορ και κομψές γραμμές coupé.
Η καινοτόμος φιλοσοφία ενός compact Sports Activity Coupé εκφράζεται στην εξωτερική σχεδίαση που ενσαρκώνει πιστά τον πολυδιάστατο οδηγικό χαρακτήρα του MINI Paceman στα πρότυπα της σχεδιαστικής γλώσσας MINI. Το εμπρός τμήμα αποπνέει δύναμη και στιβαρότητα, ενώ οι απαλές γραμμές και οι γοητευτικές καμπύλες ντύνουν τα πλευρά του αυτοκινήτου με μία αίσθηση σπορ κομψότητας. Η τύπου coupé οροφή που ‘σβήνει’ στο πίσω τμήμα, τοποθετείται σχεδόν χωρίς αρμούς πάνω από την καμπίνα, σε πλήρη αρμονία με την φιλοσοφία του coupé. Το πιο εντυπωσιακό νέο στοιχείο του πίσω τμήματος είναι τα φώτα τα οποία, για πρώτη φορά σε ΜΙΝΙ, έχουν οριζόντια σχεδίαση.

Εσωτερικό: αποκλειστικό περιβάλλον, εντυπωσιακή προσαρμοστικότητα.
Το MINI Paceman σχεδιάστηκε σαν τετραθέσιο. Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό περιλαμβάνονται στάνταρ, ενώ τα δύο ατομικά καθίσματα πίσω προσφέρουν εντυπωσιακό χώρο για την περιοχή των ώμων και της κεφαλής, εξαιρετική πλευρική στήριξη και αξιοσημείωτη άνεση. Τα χειριστήρια των πλαϊνών παραθύρων είναι ενσωματωμένα στην ανάγλυφη επένδυση των θυρών. Το μεγάλο άνοιγμα πίσω πόρτας του MINI Paceman και το χαμηλό σκαλοπάτι φόρτωσης παρέχουν άνετη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών. Η στάνταρ χωρητικότητα των 330 L φτάνει τα 1080 L με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Κινητήρας/μετάδοση: ισχυροί κινητήρες, προαιρετικό σύστημα ALL 4 all -wheel -drive.
Το MINI Paceman διατίθεται με τέσσερις ισχυρούς και αποδοτικούς βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες από το λανσάρισμά του στις εκδόσεις MINI Cooper D Paceman (82 kW/112 hp), MINI Cooper Paceman (90 kW/122 hp), MINI Cooper SD Paceman (105 kW/143 hp) και MINI Cooper S Paceman (135 kW/184 hp). Υπάρχουν σχέδια να προστεθεί ένα MINI John Cooper Works Paceman στη γκάμα μελλοντικά. Το Sports Activity Coupé είναι το δεύτερο μοντέλο – μετά το MINI Countryman – που μπορούν να παραγγείλουν οι πελάτες με το προαιρετικό σύστημα ALL4 all-wheel-drive.

Πλαίσιο: μία νέα διάσταση στην αίσθηση go-kart.
Το πλαίσιο αιχμής του MINI Paceman – που αποτελείται από εμπρός άξονα με γόνατα MacPherson και σφυρήλατα ψαλίδια σε συνδυασμό με πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων – υπογραμμίζει την ευελιξία ΜΙΝΙ. Το νέο μοντέλο διατίθεται στάνταρ με χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση και DSC (Dynamic Stability Control). Σύστημα διεύθυνσης Electric Power Steering με στάνταρ λειτουργία Servotronic δίνει νέα διάσταση στη γνώριμη αίσθηση go-kart που βιώνει κάποιος στο MINI Paceman.

Ολοκληρωμένος εξοπλισμός ασφάλειας και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας που αυξάνουν την άνεση.
Η υψηλή στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος του MINI Paceman παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην ευελιξία όσο και στην εντυπωσιακή παθητική ασφάλεια. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει εμπρόσθιους, πλευρικούς καθώς και αερόσακους οροφής και για τις δύο σειρές καθισμάτων. Όλα τα καθίσματα εφοδιάζονται με ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Για τους εμπρός επιβάτες προσφέρονται εντατήρες και περιοριστές φορτίου, ενώ υπάρχουν βάσεις παιδικών καθισμάτων ISOFIX πίσω.

Ο υψηλής ποιότητας στάνταρ εξοπλισμός - όπως air condition, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, Centre Rail (κεντρική ράγα) και radio MINI CD με είσοδο AUX-IN - υπογραμμίζει τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η γκάμα προαιρετικών επιλογών περιλαμβάνει σπορ δερμάτινο τιμόνι (στάνταρ στα MINI Cooper S Paceman και MINI Cooper SD Paceman) με προαιρετικά μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών και cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρική κρυστάλλινη οροφή, Comfort Access, προβολείς xenon, Adaptive Headlights και Park Distance Control. Επιπλέον, οι πελάτες του MINI Paceman έχουν στη διάθεσή τους καινοτόμες λειτουργίες MINI Connected όπως χρήση web radio, Facebook και Twitter usage, Dynamic Music, Driving Excitement, Mission Control και MINIMALISM Analyser.

Περισσότερες πληροφορίες για το MINI Paceman, στο συνημμένο Press Kit.

Έγγραφα για download:



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...