Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Honda Civic νικητής του θεσμού Women’s Car Of The Year 2012

Το Honda Civic κέρδισε την πρώτη θέση της κατηγορίας Οικονομικών Αυτοκινήτων στο θεσμό Women’s Car of the Year 2012. Το βραβείο απονεμήθηκε από δύο μέλη της επιτροπής την κα. Henny Hemmes και την κα. Sandy Myhre, στον Διευθυντή του Ευρωπαϊκού κλάδου επιβατικών αυτοκινήτων της Honda Toshiaki Konaka.

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο κος. Konaka δήλωσε:
« …"Το βραβείο αυτό αναδεικνύει τη μοναδική εξωτερική εμφάνιση και πρακτικό εσωτερικό, που είναι συνώνυμα με το Civic, ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών στο κατηγορίας των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, segment C στην Ευρώπη."

O θεσμός του Women’s Car Of The Year χωρίζεται σε 4 κατηγορίες: οικογενειακά αυτοκίνητο, πολυτελή αυτοκίνητα, σπορ αυτοκίνητα και οικονομικά αυτοκίνητα. Το Honda Civic ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία των Οικονομικών Αυτοκινήτων – Economy Cars ενώ στη 2η και 3η θέση κατατάχθηκαν το Volkswagen UP και Ford Fiesta αντίστοιχα.



Το Honda Civic κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα σε 300 αυτοκίνητα και κρίθηκε από τις 20 γυναίκες μέλη του θεσμού από 11 χώρες παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή για το θεσμό Women’s Car Of The Year αξιολόγησε το Civic σύμφωνα με τα κριτήρια που οι γυναίκες λαμβάνουν σοβαρά υπό ψη τους κατά τη διάρκεια της αγοράς ενός αυτοκινήτου. Τα κριτήρια αυτά περιλαμβάνουν την ασφάλεια, το value-for-money, την εξωτερική σχεδίαση, τους αποθηκευτικούς χώρους, την ευκολία οδήγησης, το χρώμα, το sex appeal, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και τη φιλικότητα προς τα παιδιά.

Το βραβείο συμπίπτει και με την ανακοίνωση της Honda για τη διεύρυνση της οικογένειας του Civic με την παρουσίαση της έκδοσης που θα είναι εφοδιασμένη με το νέο υπετροφοδοτούμενο Turdo Diesel κινητήρα 1.6-litre i-DTEC, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στις αρχές του επόμενου έτους, της έκδοσης ενός Civic wagon style καθώς επίσης και της έκδοσης Type-R το 2015.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...