Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012

6ος Αγώνας Κρυονέρι 9 Δεκεμβρίου
Αυλαία στην Πεντέλη!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2012 ολοκληρώνεται στη Αττική με τον 6ο αγώνα του στην περιοχή της Πεντέλης στις 9 Δεκεμβρίου.

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα είναι...
μονοήμερος και θα έχει ως κέντρο του αγώνα το Café – Bar Limit Up στο Κρυονέρι, που έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μας στέκι σε αυτές τις διοργανώσεις.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, και αυτοκίνητα 4Χ4 Open και Normal για τις κατηγορίες Ζ1 και Ζ2 αντίστοιχα.

Η διαδρομή του αγώνα θα περιλαμβάνει μια ασφάλτινη απλή διαδρομή 20 χιλιομέτρων, μια όμορφη ειδική σε παλιές αγαπημένες περιοχές της Πεντέλης μήκους περίπου 100 χιλιομέτρων, και πάλι μια απλή διαδρομή 20 χιλιομέτρων για την επιστροφή στο Κρυονέρι, με λίγα χωμάτινα – θεαματικά χιλιόμετρα στην αρχή της, ειδικά για τους φωτογράφους!

Εκεί μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να χαιρετίσετε τους αναβάτες και τα πληρώματα για την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς, πριν καταλήξουμε για την απονομή, φαγητό και ποτό στο Limit Up.

Το τερέν θα είναι ποικίλο, περιλαμβάνοντας κάθε είδους έδαφος, εύκολο και βατό για κάθε είδους μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, ακόμη και για Big On-Off ή και SUV.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων. Μπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...