Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις - "Pedro": Ο Ιταλός νικητής της κατηγορίας 4

Οι Ιταλοί "Pedro"-"Skeggia" ήταν το ταχύτερο πλήρωμα του 11oυ Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις για την κατηγορία Sporting. Το πλήρωμα, μοιράστηκε μια Lancia 037 της κατηγορίας 4, ένα αυτοκίνητο που...
εντυπωσίαζε σε κάθε του πέρασμα, θυμίζοντας σε όλους τους θεατές τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος, όταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ συμμετείχαν τα αυτοκίνητα του Group B.

O "Pedro", κατά κόσμον Massimo Pedretti, γεννήθηκε το 1967 στην Ιταλία και κατοικεί στη Μπρέσια. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι κάτοχος μιας μεγάλης εταιρείας στην Ιταλία, ενώ ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα ως συνοδηγός. Μεταπήδησε στο κάθισμα του οδηγού το 2008, ενώ από πέρυσι συμμετέχει για τη διασκέδασή του με Lancia 037, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Η φετινή χρονιά κύλησε ιδανικά για το Massimo Pedretti, ο οποίος κατέκτησε 9 φορές τη νίκη στο θεσμό με τη Lancia 037, στο πλαίσιο της κατηγορίας 4. Με αυτό τον τρόπο, κατέκτησε και τον τίτλο της κατηγορίας στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ. Παραπλεύρως του Ιταλού οδηγού, βρίσκεται ο Stefano Cirillo, που συμμετέχει στους αγώνες με το ψευδώνυμο "Skeggia".

Το αυτοκίνητο του "Pedro" προετοιμάζει η έμπειρη σε ιστορικά αυτοκίνητα, ιταλική Key Sport SRL, η οποία προετοίμασε και τις Lancia του τρεις φορές νικητή του αγώνα, Marco Bianchini.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...