Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το MINI ταξιδεύει στη χώρα του Αϊ Βασίλη

Το “MINI Goes to Santa Claus” είναι ένα διεθνές project που ενσαρκώνει την αντισυμβατική φύση του ΜΙΝΙ, το οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στην πρόκληση του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες.

MINI και Παγκόσμια Βραβεία Γκίνες.

Ένα κονβόι από ΜΙΝΙ θα ταξιδέψει στο Rovaniemi στον Αρκτικό Κύκλο για να παραδώσει στον Αϊ Βασίλη γράμματα μικρών και μεγάλων από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, το ΜΙΝΙ θα διεκδικήσει μία θέση στo...
Επίσημο Ρεκόρ Γκίνες, επιθυμώντας να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη λίστα ευχών προς τον Αϊ Βασίλη.

Σ’ αυτή την αποστολή, το ΜΙΝΙ έχει επιστρατεύσει συνολικά 16 αγορές και πολλές χώρες, ικανές να εντυπωσιάσουν ακόμα και τον Αϊ Βασίλη, ο οποίος γνωρίζει πολλά από παγκόσμιες περιοδείες.

Οι Ευρωπαϊκές αγορές που συμμετέχουν στο project είναι Γερμανία, Ιταλία, Βρετανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελλάδα, Πολωνία, Σλοβενία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Σλοβακία. Εκτός Ευρώπης, εμπλοκή θα έχουν επίσης Ρωσία, ΗΠΑ και Σιγκαπούρη.


Στο δρόμο για τον Αρκτικό Κύκλο.

Το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, η οικογένεια ΜΙΝΙ θα ξεκινήσει από τα Κεντρικά Γραφεία του BMW Group στο Μόναχο για ένα ταξίδι ‘one-way’ μέχρι το Rovaniemi. Η διαδρομή καλύπτει πάνω από 3000 χλμ. και διασχίζει τις πιο όμορφες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Κοπεγχάγη και η Στοκχόλμη.
 

Η οικογένεια MINI .

Τα MINI που συμμετέχουν στο οδοιπορικό είναι το MINI Clubman με το γνώριμο πλούσιο χώρο αποσκευών, το MINI Countryman με άριστες off-road ικανότητες, το MINI Hatchback με την αξεπέραστη αίσθηση go-kart, το MINI Coupe με την εξαιρετική οδική συμπεριφορά, το MINI Roadster με την κορυφαία οδηγική απόλαυση και το MINI Cabrio που υπόσχεται την απόλυτη topless εμπειρία.

Το νέο MINI Paceman .

Το νέο MINI Paceman, το τελευταίο μέλος της οικογένειας MINI θα υποδεχτεί το κονβόι των ΜΙΝΙ φτάνοντας στο Rovaniemi.

Το πανίσχυρο και συναρπαστικό MINI Paceman χαρακτηρίζεται από ένα καινοτόμο συνδυασμό σπορ και εκφραστικού σχεδιασμού. Είναι το πρώτο Sports Activity Coupe στην compact premium κατηγορία και διαθέτει αναμφισβήτητα μοναδική προσωπικότητα. Το MINI Paceman είναι το έβδομο μοντέλο της οικογένειας ΜΙΝΙ.

Μία ξεχωριστή προσωπικότητα στην εκδήλωση: Rauno Aaltonen .

Ένας ακόμα διακεκριμένος καλεσμένος θα υποδεχτεί τα ΜΙΝΙ κατά την άφιξή τους: Ο Rauno Aaltonen, νικητής του Ράλι Μόντε-Κάρλο 1967 που έγραψε ιστορία, οδηγώντας ένα κλασικό Mini. Στον Αρκτικό Κύκλο ο Rauno θα κάνει επίδειξη το απαράμιλλου ταλέντου του στο τιμόνι ενός νέου MINI Paceman.

Eπισυνάπτεται η ηλεκτροινική κάρτα ευχών. Συμπληρώστε τις ευχές σας προς τον Αϊ Βασίλη και στείλτε μας την κάρτα έως τις 17 Νοεμβρίου 2012, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: stavroula.dalakou@partner.bmw.gr.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...