Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ξεκίνησε" το Leon

Η SEAT ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Leon στο εργοστάσιο του Martorell. Για την ανάπτυξη και την παραγωγή του νέου μοντέλου, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, επενδύθηκαν 800 εκατομμύρια ευρώ.

Το Leon είναι ένα...
στρατηγικής σημασίας όχημα που θα οδηγήσει στην διεθνή επέκταση της SEAT και θα συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου της αύξησης παραγωγής στο εργοστάσιο του Martorell όπου ήδη κατασκευάζονται τα μοντέλα Ibiza, Altea, Exeo καθώς και το Audi Q3.

Το νέο μοντέλο θα ανταγωνιστεί στη μικρομεσαία κατηγορία – η οποία αντιπροσωπεύει το 38% του συνόλου των πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου - φιλοδοξώντας να επαναλάβει την επιτυχία του Ibiza και να γίνει ο δεύτερος μοχλός ανάπτυξης για την μάρκα.

Το νέο μοντέλο εξασφαλίζει 1.600 θέσεις εργασίας στην γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο στο Martorell καθώς και πάνω από 6.000 θέσεις εργασίας σε όλη την περιφερειακή βιομηχανία εφοδιασμού. Στο μέλλον, η έναρξη παραγωγής τόσο του 3θυρου όσο και του station wagon μοντέλου θα δημιουργήσει ευκαιρίες ώστε να προσληφθούν ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι.

Ο Dr. Andreas Tostmann, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παραγωγής, δήλωσε: «με το νέο Leon έχουμε αυξήσει την παραγωγικότητα κατά 10% και έχουμε γίνει πιο ευέλικτοι, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την βελτιστοποίηση του κόστους παραγωγής. Η επένδυση των 800 εκατομμυρίων ευρώ στο νέο Leon εδραιώνει την ηγετική μας θέση ως το νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Το Leon μαζί με το Ibiza αποτελεί την ίδια την ουσία για την SEAT. Πρόκειται για ένα όχημα που προβάλλει τη δύναμη και αποπνέει την ακρίβεια και την ποιότητα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...