Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KTM News: Μεγάλο Party για τον Sandro Cortese!

Red Bull και KTM μαζί το Σάββατο έστησαν ένα μεγάλο Wellcome Party για τον Sandro Cortese, που έγινε ο πρώτος στην ιστορία αναβάτης που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto3. Η μικρή Γερμανική πόλη του Berkheim (πληθυσμός 2.500 κάτοικοι) ξύπνησε ξαφνικά όταν περίπου...
10.000 fans του Sandro Cortese δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα υποδοχής.

Ο Sandro Cortese κέρδισε τον τίτλο έχοντας δύο γύρους να απομένουν οδηγώντας την μοτοσυκλέτα της KTM για τη Moto3, στην πρώτη χρονιά που η Αυστριακή εταιρεία επανήρθε στο θεσμό. Ενώ η KTM έχει συνηθίσει σε Παγκόσμιους Τίτλους στο χώμα ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία της KTM στην άσφαλτο και αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της.

Ο Cortese είχε μια ξεχωριστή στιγμή στο party που έγινε παραλαμβάνοντας ένα μοναδικό δώρο για την πετυχημένη χρονιά που είχε. Ο Επικεφαλής του KTM Motorsport, Pit Beirer, και το αφεντικό της ομάδας Red Bull KTM Ajo, Aki Ajo, είχαν φέρει τη μοτοσυκλέτα με την οποία ο Sandro ανέβηκε 15 φορές στο βάθρο σε 17 αγώνες. Είναι η ίδια μοτοσυκλέτα που βοήθησε στο να πάρει η KTM και τον τίτλο των κατασκευαστών.


Αυτή ήταν μια ημέρα για τον Sandro, την οικογένειά του, τους φίλους του και τους οπαδούς του να βρεθούν και να γιορτάσουν και ήταν ένα γεγονός που θα μείνει αξέχαστο σε όσους το παρακολούθησαν. Για να μείνει μέσα στο πνεύμα του ‘need for speed’ η ομάδα Red Bull Abt Sportsline από το Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM) έφερε ένα αυτοκίνητο Audi DTM με οδηγό τον Mattias Ekström – με τον Sandro συνοδηγό του – ώστε να κάνουν παρέλαση μέσα στην πόλη. Ο πιλότος Uwe Dolderer από τους Red Bull Flying Bulls πραγματοποίησε ένα φαντασμαγορικό show και ο φίλος του Sandro Cortese από τα MotoGP, Stefan Bradl, ήρθε για να τον συγχαρεί. Η KTM για να τιμήσει τον Πρωταθλητή, έφερε προσωπικό από τη Γερμανία και την Αυστρία για να παρουσιάσουν τη νέα γκάμα μοτοσυκλετών και τη σειρά των PowerWear. Επίσης έγινε ένα εντυπωσιακό Freestyle (FMX) Show.

Ο Cortese την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στη Moto2 κατηγορία, στην οποία η KTM δεν συμμετέχει, οπότε ο PR Manager της KTM, Thomas Kuttruf, έδωσε στον νέο Πρωταθλητή της Moto3 ένα KTM 390 Duke. Η μοτοσυκλέτα αυτή παρουσιάστηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στην EICMA στο Μιλάνο, και αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλετών δρόμου της KTM, που αποτελείται από τα 125, 200, 390, 690 Duke. Όταν ο Thomas Kuttruf έδωσε το KTM 390 Duke στον Cortese, του έδωσε το μήνυμα ότι έστω κι αν συνεχίσει την καριέρα του με άλλη εταιρεία, η KTM θα ήθελε να οδηγεί μοτοσυκλέτες της.

KTM SEE A.E.
www.ktm.com www.ktmimages.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...