Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KTM Blog Live!

Orange - Speed - Petrolheads

Η KTM συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της στην ψηφιακή επικοινωνία. Για ένα σχεδόν μήνα, ειδικά άρθρα, φωτογραφίες και videos δημοσιεύονται στο blog.ktm.com, δίνοντας την ευκαιρία στο χρήστη να μπει πίσω από την κουρτίνα, μέσα στο μοναδικό κόσμο της...
KTM. Εγγυημένα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, σαφώς με ΤΑΧΥΤΗΤΑ και φυσικά δημοσιευμένα από, και για, PETROLHEADS. Το τωρινό Top Story, ως ένα preview από την EICMA 2012, περιλαμβάνει ένα σημαντικό θέμα!


Τον Μάιο του 2011 το νέο website της KTM ξεκίνησε να λειτουργεί και, εδώ και περίπου δύο μήνες, ξεκίνησε η λειτουργία και του site της Husaberg.

Την ίδια στιγμή, γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η KTM να εγκατασταθεί στα Social Media. Επιπλέον της λειτουργίας του καναλιού στο Youtube και του λογαριασμού στο Twitter, η KTM Racing Fanpage στο Facebook – με πάνω από 800.000 φίλους – θεωρείται θεμελιώδες κομμάτι της επικοινωνίας της εταιρείας με τους φίλους της.

Το νέο KTM Blog ενεργοποιήθηκε επίσημα την ίδια στιγμή που παρουσιάστηκε η νέα γενιά 1190 Adventure στην Intermot της Κολωνίας τον Οκτώβριο. Ο σκοπός είναι ξεκάθαρος: επιπλέον εξέλιξη της ψηφιακής επικοινωνίας μέσω της παρουσίασης πρωτότυπου περιεχομένου.

Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα το KTM Blog αναφέρεται σε θέματα – στα Γερμανικά και Αγγλικά – που δεν μπορεί κανείς να βρει αλλού. Μοτοσικλέτες, διαδραστικά εργαλεία, lifestyle, άνθρωποι και αγώνες είναι μέσα στο περιεχόμενο του blog. Απλά και ενδιαφέροντα, με αρχειοθέτηση, Tag Cloud και με την πιθανότητα να τα μοιράζεστε με φίλους στο Web 2.0.

Το τωρινό Top Story στο blog.ktm.com περιλαμβάνει ένα special teaser για την EICMA 2012, όπου μπορείτε να δείτε (ή καλύτερα να ακούσετε) το τι συμβαίνει όταν οι καλύτεροι τεχνικοί και σχεδιαστές της KTM, αφήνονται να δημιουργήσουν χωρίς την ανάγκη να ακολουθήσουν τους κανονισμούς ή τους νομικούς περιορισμούς – κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Αυτό και πολλά άλλα μπορείτε να τα δείτε στο Blog της KTM: http://blog.ktm.at!

Περίληψη των καναλιών ψηφιακής επικοινωνία της KTM:

KTM SEE A.E.
www.ktm.com/follow-us.html - www.ktm.com - www.husaberg.com - www.ktmimages.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...