Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Honda Z 50 A μετατρέπεται σε πρακτικό τρίτροχο όχημα με ανατροπή!! (+PHOTO GALLERY)

Ο κ. Στάθης Ζωγραφάκης fan του αυτοκινήτου και ένα από τα πιο ενεργά μέλη της σελίδας μας στο Facebook και γνώστης πολλών μηχανικών λεπτομερειών μετέτρεψε ένα Honda Z50 A στην τρίτροχη ιδιοκατασκευή που βλέπετε στην πλαϊνή φωτογραφία. Δείτε πώς έκανε την μετατροπή:


"Το μηχανάκι είναι το Honda Z 50 A. Έβγαλα τον πίσω τροχό και στη θέση του έβαλα το ταμπούρο του πίσω τροχού, από ένα παπί. Στο ταμπούρο αυτό που είχε το γρανάζι κίνησης προσάρμοσα την...
αλυσίδα. Στη συνέχεια παράλληλα με το γρανάζι ταίριαξα και δεύτερο μικρότερο γρανάζι στο οποίο προσάρμοσα δεύτερη αλυσίδα, για τη μετάδοση κίνησης στον πίσω άξονα. Στον πίσω άξονα που είναι μονοκόμματος, χωρίς διαφορικό, προσάρμοσα ένα μεγαλύτερο γρανάζι προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος υποπολλαπλασιασμός για να αυξηθεί η ροπή του κινητήρα και να μπορεί να μεταφέρει μεγάλα φορτία. Έφτιαξα ένα πλαίσιο στο οποίο προσάρμοσα έναν άξονα με δύο τροχούς. Πάνω στο πλαίσιο τοποθέτησα μισό βαρέλι, ως χώρο φόρτωσης, με δικό του πλαίσιο και με κάποιο υπερυψωμένο περβάζι στο πάνω μέρος, για να μεγαλώσει. Ο χώρος φόρτωσης αυτός έχει δυνατότητα ανατροπής με τη βοήθεια ενός χειροκίνητου γρύλλου αυτοκινήτου, που είναι προσαρμοσμένος μόνιμα στο κάτω πλαίσιο."

Συγχαρητήρια στον φίλο Στάθη για το αποτέλεσμα που και εντυπωσιακό δείχνει αλλά και πρακτικό (π.χ. για μεταφορές υλικών) και προσκαλούμε όλους τους φίλους που ασχολούνται με μετατροπές να μας στείλουν τις δημιουργίες τους για να τις αναδείξουμε μέσα από το autocarnet!

Πατήστε πάνω στην εικίνα που ακολουθεί για να κάνετε ZOOM:



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...