Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Οικογένεια ΜΙΝΙ ξεκίνησε το ταξίδι της προς το Ροβανιέμι

Έχοντας διανύσει τα πρώτα 600 χλμ. η Οικογένεια ΜΙΝΙ έφτασε στο Μόναχο όπου και επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της BMW και το BMW Welt. Ο Επικεφαλής Elf Raffaele ξενάγησε την Οικογένεια MINI.

Μετά τη  στάση στο Μόναχο, το ταξίδι προς Ροβανιέμι συνεχίστηκε με πορεία προς τη ...
Νυρεμβέργη, τη Γερμανική πόλη που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ετήσια Έκθεση Παιχνιδιών στο κόσμο. Πραγματικά, μια θαυμάσια ευκαιρία για να ολοκληρωθεί το πακέτο με τις ευχές παιδιών και ενηλίκων με τελικό προορισμό το Ροβανιέμι σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη ευχολίστα που έχει παραδοθεί ποτέ στον Άγιο Βασίλη.

Αργά το βράδυ και έχοντας καλύψει περίπου 700 χλμ., η Οικογένεια MINI έφτασε στο Αννόβερο. Μετά από μία νύχτα ξεκούρασης, η Οικογένεια ΜΙΝΙ επέστρεψε στο δρόμο, αυτή τη φορά κατευθυνόμενη προς Κοπεγχάγη.

Νωρίς το πρωί, η Οικογένεια ΜΙΝΙ αναχώρησε από το Αννόβερο για το Ροβανιέμι, διασχίζοντας το Δάσος Eilenriede, το μεγαλύτερο της Ευρώπης. Η πρώτη από τις στάσεις του MINI Goes to Santa Claus ήταν στο Φλένσμπουργκ, τη Γερμανική πόλη που βλέπει στη Βαλτική Θάλασσα κοντά στα σύνορα με τη Δανία. Στο Φλένσμπουργκ, η Οικογένεια MINI επισκέφθηκε τη διάσημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης μετατρέπονται σε πεζόδρομους που διακοσμούνται ανάλογα και φιλοξενούν διάφορες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Μετά τη στάση στο Φλένσμπουργκ, το καραβάνι MINI Goes to Santa Claus συνέχισε με πορεία προς Κοπεγχάγη, την πρώτη πόλη στον κόσμο που θα διασφαλίσει ‘μηδενικούς ρύπους’ μέχρι το 2025. Ήταν εμβληματική για την επίσκεψη του MINI, καθώς ανέκαθεν βρισκόταν στο προσκήνιο σε θέματα οικολογικής βιωσιμότητας.

Ταξιδεύοντας στη Δανία, η Οικογένεια MINI πέρασε από τις τέσσερις μεγάλες γέφυρες της χώρας – αυτή που συνδέει το Jutland με το Funen, και τη ζεύξη Falster - Mon, που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να διασχίσει όλη τη χώρα χωρίς να χρειαστεί να πάρει ferry boat. Οι άλλες δύο και πιο εντυπωσιακές, είναι κρεμαστή γέφυρα Funen-Zealand – μία ζεύξη της Great Belt Bridge, που διασχίζει ένα κομμάτι θάλασσας μήκους σχεδόν 20 χλμ., και η Γέφυρα του Oresund, η οποία συνδέει το νησί Zealand με τη Σουηδία.

Η τελευταία έχει μήκος περίπου 16 χλμ., από τα οποία τα τέσσερα περνάνε μέσα τούνελ και τα 7,8 χλμ. υποστηρίζονται από πυλώνες. Πραγματικό μηχανολογικό αριστούργημα.

Στη συνέχεια, το MINI έφτασε στην Κοπεγχάγη όπου επισκέφθηκε το Luna Park και το Tivoli Gardens, το διάσημο ψυχαγωγικό πάρκο, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1843 και που αποτελεί το παλιότερο πάρκο στον κόσμο.
Πρόκειται για μία μεγάλη πράσινη όαση στο κέντρο της πόλης που πλαισιώνεται από δάση και κατοικείται από άγρια ζώα. Στο Tivoli Park, ο χορός ξεκίνησε με την Οικογένεια MINI να γιορτάζει τα Χριστούγεννα.
Το ψυχαγωγικό πάρκο αποτελεί μέρος του Tivoli Gardens που σέβεται πλήρως το οικοσύστημά του. Οι Κήποι αυτή τη στιγμή επεκτείνονται τηρώντας τις παραδόσεις, χωρίς να επηρεάζεται η ξεχωριστή ατμόσφαιρα που χαρακτήριζε το αρχικό σχέδιο. Σαν ιδρυτής ο Georg Carstensen δήλωσε, «Tο Tivoli Gardens δεν θα πεθάνει ποτέ».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...