Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανανεωμένο Ford Fiesta έχει μπει ήδη στην γραμμή παραγωγής


Η Ford ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του ανανεωμένου Fiesta στο εργοστάσιό της στην Κολωνία. Η νέα πρόταση Fiesta συνδυάζει δυναμικό στυλ, νέες έξυπνες τεχνολογίες και μία νεα γκάμα κινητήρων.

«Το ανανεωμένο Fiesta προσφέρει επτά εκδόσεις κινητήρων....
– diesel και βενζίνης – με οικονομική κατανάλωση και εκπομπές κάτω από 100 γραμ. CO2 / χλμ» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης.

Η Ford έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια Fiesta σε όλο τον κόσμο από τότε που το πρώτο όχημα μπήκε στην παραγωγή το 1976. Περισσότερα από 235.000 πουλήθηκαν στην Ευρώπη τους πρώτους εννέα μήνες του 2012, που σημαίνει ότι ήταν το ‘μικρό’ με τις καλύτερες πωλήσεις.»

Παράλληλα με τη νέα, τολμηρή σχεδιαστική γραμμή και το βελτιστοποιημένο εσωτερικό ως προς την εργονομία και άνεση, το ανανεωμένο Fiesta φέρνει για πρώτη φορά το Ford MyKey στην Ευρώπη – μία αποκλειστική τεχνολογία της Ford που επιτρέπει στους γονείς να ενθαρρύνουν την ασφαλέστερη οδήγηση και να περιορίζουν την έκθεση των εφήβων παιδιών τους στους κινδύνους του τιμονιού.

Το ανανεωμένο Fiesta διαθέτει επίσης σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με φωνητική ενεργοποίηση, Active City Stop που βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με χαμηλή ταχύτητα και SYNC Emergency Assistance που συνδέει απευθείας τους επιβάτες του αυτοκινήτου με τοπικές υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ένα ατύχημα.

Το ανανεωμένο Fiesta προσφέρεται με τον 1.0l EcoBoost – ‘Διεθνή Κινητήρα της Χρονιάς’ για το 2012. Η έκδοση ECOnetic Technology με κινητήρα 1.6 Duratorq TDCi πετυχαίνει 87 γραμ. CO2 /χλμ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...