Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ford Fiesta ECOnetic Technology διακρίθηκε για την πολύ χαμηλή κατανάλωσή του

Το Ford Fiesta ECOnetic Technology αναδείχθηκε νικητής στον καταξιωμένο διαγωνισμό απόδοσης καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες "Fleet World MPG Marathon" που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, σημειώνοντας μέση κατανάλωση 2,6 λίτρα/100 χλμ.

Το Fiesta ECOnetic Technology κατανάλωσε μόλις....
16,22 λίτρα diesel σε μία απόσταση 624 χλμ. σε δημόσιους δρόμους, καταγράφοντας κατανάλωση μικτού κύκλου κατά 21% χαμηλότερη από την επίσημη τιμή των 3,3 λίτρων/100 χλμ.

«Μία τέτοια βελτίωση της ήδη εντυπωσιακής επίσημης κατανάλωσης δείχνει τι μπορεί να προκύψει από τη συνεργασία ανθρώπου / μηχανής με σκοπό την απόδοση» δήλωσε ο Dr. Wolfgang Hennig, ειδικός σε θέματα οικολογικής οδήγησης της Ford Ευρώπης.


Το ρεκόρ αυτό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του 2012 ALD Automotive/Shell FuelSave MPG Marathon, που διοργανώνεται από το βρετανικό περιοδικό Fleet World και έφερε αγωνιζόμενους και οχήματα απέναντι σε δύσκολες συνθήκες στη Νότια Ουαλία και στην περιοχή Cotswold στην Αγγλία.

Τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού ανέδειξαν το Fiesta ECOnetic Technology το πιο αποδοτικό αυτοκίνητο της ημέρας και την υπεροχή του έναντι των Toyota Yaris Hybrid, Fiat Panda Multijet Easy, Volkswagen Golf Match Tdi 105 και Kia Rio 1.1 CRDi 1 Eco.
«Οι τεχνικές οικονομικής οδήγησης μπορεί να μειώσουν δραστικά την κατανάλωση σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, αλλά για να πετύχεις τόσο χαμηλά επίπεδα χρειάζεσαι ένα όχημα σχεδιασμένο με ανάλογες προδιαγραφές και το Fiesta ECOnetic Technology σίγουρα τις διαθέτει» σχολίασε ο Andreas Ostendorf, Vice President Sustainability, Environment & Safety Engineering, Ford Ευρώπης.
Το Fiesta ECOnetic Technology χρησιμοποιεί κινητήρα 1.6 TDCi diesel σε συνδυασμό με κάποιες λειτουργίες της Ford ECOnetic Technology για χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 μόλις 87 γραμ./χλμ. Είναι το πιο αποδοτικό επιβατικό αυτοκίνητο που έχει δημιουργήσει ποτέ η Ford Ευρώπης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...