Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

eXtra Products-Red Bull Sea to Sky: O Graham Jarvis με Husaberg νικητής για δεύτερη φορά

O Βρετανός οδηγός της Husaberg Graham Jarvis κερδίζει για άλλη μια φορά τον πιο συναρπαστικό αγώνα enduro, το Red Bull Sea to Sky, στο Kemer της Τουρκίας (21/10/2012). Η Βρετανική κυριαρχία στο βάθρο συμπληρώνεται με τον Jonny Walker στη δεύτερη θέση, ο οποίος πέρασε με ΚΤΜ τη γραμμή του τερματισμού 5 λεπτά πίσω από τον...
Jarvis και με τον Paul Bolton (KTM) που πήρε την τρίτη θέση με διαφορά 14 λεπτών από τον Jarvis.

Εκκίνηση του Αγώνα «Olympos Mountain» στην Ακτή Kemer

136 οδηγοί από 20 χώρες συγκεντρώθηκαν στην Ακτή Kemer με στόχο να διεκδικήσουν τη δόξα στον μοναδικό αγώνα «Sea to Sky Olympos Mountain». Εκκινώντας σε σειρές των 10 αναβατών, σύμφωνα με τη διαδικασία, ο αγώνας άνοιξε με μία πίστα 8km κατά μήκος της κοίτης του ποταμού που απαιτούσε ιδιαίτερες δεξιότητες σε όλη τη διάρκειά της.

Οι κορυφαίοι οδηγοί της διεθνούς σκηνής του Extreme Enduro - άθλημα που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές - ξεκίνησαν με τρελές ταχύτητες από την αρχή: Ο Graham Jarvis με Husaberg προσπάθησε να απομακρυνθεί από τους άλλους, ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία μετά την κοίτη του ποταμού, όμως ο νεαρός αντίπαλός του, Jonny Walker, διατήρησε την επαφή του με τον Jarvis, ενώ ακριβώς πίσω τους ακολουθούσαν οι Andreas "Letti" Lettenbichler, Paul Bolton και Xavi Galindo (ESP, Husaberg).

O Letti ήταν στην τρίτη θέση μέχρι περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από τον τερματισμό, όταν έσπασε η αλυσίδα του και έπρεπε να την επισκευάσει. Ο Paul Bolton εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα και πέρασε το φίλο του διασφαλίζοντας την τρίτη θέση.

Τι είπε ο Graham Jarvis για “τον πιο συναρπαστικό αγώνα extreme enduro”

Όταν ο Graham Jarvis έφτασε στην αψίδα τερματισμού της Red Bull μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά, είπε: “Η πίστα ήταν λίγο μεγαλύτερη από πέρσι, αλλά βατή, όμως ο Jonny πίσω μου με πίεζε πολύ και και γι αυτό οδηγούσα συνεχώς στα όριά μου. Μερικά σημεία ήταν εκπληκτικής ομορφιάς ιδιαίτερα εκεί που περνούσες ανάμεσα από τα δένδρα. Ο σχεδιασμός της διαδρομής ήταν πολύ σωστός".

Top 10 Αποτελέσματα - Olympos Mountain Race

Graham Jarvis (GBR HUSABERG) 2:16
Jonny Walker (GBR KTM) 2:21
Paul Bolton (GBR KTM) 2:30
Andreas Lettenbichler (GER HUSQVARNA) 2:33
Xavier Galindo (ESP HUSABERG) 2:34
Philipp Scholz (GER KTM) 2:51
Lars Enöckl (AUT KTM) 2:59
Harry Neumayr (AUT KTM) 3:00
Forster Gerhard (GER HUSQVARNA) 3:01
René Dietrich (GER KTM) 3:09

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...