Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πεντάστερο το Opel Mokka

Το Opel Mokka SUV έλαβε πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό καταναλωτών Euro NCAP (European New Car Assessment Program). Αυτό σημαίνει ότι ένα ακόμα μοντέλο Opel παίρνει Άριστα στο Euro NCAP. Το Mokka προστίθεται στα Ampera, Astra,Corsa, Insignia, Meriva και Zafira τα οποία...
έχουν κερδίσει την υψηλότερη κατάταξη με πέντε αστέρια στο πρόγραμμα Euro NCAP.

«Έχει γίνει πλέον παράδοση στην Opel να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας στους πελάτες, και το Mokka ενισχύει τον ηγετικό ρόλο μας στην τεχνολογία ασφάλειας. Όπως πάντα, η Opel φέρνει τεχνολογίες αιχμής σε μία ευρύτερη κατηγορία πελατών, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους» σχολίασε ο Αντιπρόεδρος Μηχανολογίας της Opel, Michael F. Ableson.

Στην κορυφή της κατηγορίας: Αναλυτικά αποτελέσματα του Euro NCAP

Συνολικά, το Opel Mokka πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και στις πέντε κατηγορίες στις οποίες δοκιμάστηκε από το Euro NCAP. Το νέο Opel SUV έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία ή το 100% στην κατηγορία υποστήριξης ασφάλειας, που σημαίνει ότι είναι από τα λίγα αυτοκίνητα της Ευρωπαϊκής αγοράς με ένα τέτοιο ισχυρό σκορ στο ενεργητικό τους. Για παράδειγμα, το Euro NCAP αξιολόγησε θετικά το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας του Mokka ESP®Plus όπως και τη λειτουργία υπενθύμισης πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας και περιορισμού ταχύτητας. Αυτά όλα προσφέρονται στάνταρ στο Mokka.

Στην κατηγορία ασφάλειας ενηλίκων επιβατών, το Mokka έλαβε 96 από το 100%. Στο εξαιρετικό αποτέλεσμα βοήθησαν οι εμπρόσθιοι και πλευρικοί αερόσακοι, οι αερόσακοι οροφής και οι διπλοί προεντατήρες με τους περιοριστές φορτίου. Ρυθμιζόμενα προσκέφαλα στα εμπρός καθίσματα παρέχουν προστασία από τράνταγμα στις οπίσθιες συγκρούσεις. Επιπλέον, το Mokka διαθέτει σύστημα αποσπώμενων πεντάλ για προστασία των κάτω άκρων σε μία μετωπική σύγκρουση.

Στον τομέα ασφάλειας των παιδιών, οι υπεύθυνοι του Euro NCAP επεσήμαναν: «Το Mokka έλαβε μέγιστη βαθμολογία με βάση τις μετρήσεις σε ανδρείκελο δοκιμών διαστάσεων παιδιού 3 ετών». Το κορυφαίο σκορ στην κατηγορία οφείλεται στα παιδικά καθίσματα Opel που συνοδεύονται στάνταρ από βάσεις ISOFIX στα πίσω εξωτερικά καθίσματα, ενώ περιλαμβάνεται σημείο πρόσδεσης ενός πρόσθετου ιμάντα top-tether.

Στην κατηγορία ασφάλειας πεζών, ο προφυλακτήρας του Mokka βαθμολογήθηκε με άριστα. Ο οργανισμός Euro NCAP τόνισε ότι παρέχει ‘καλή προστασία για τα πόδια των πεζών’.

Στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, το Mokka υπερβαίνει τις απαιτήσεις του Euro NCAP, υιοθετώντας πλείστα χαρακτηριστικά ασφάλειας. Το SUV προσφέρει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες που υποστηρίζουν τον οδηγό στην αποφυγή συγκρούσεων, όπως η δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye με τις λειτουργίες της - προειδοποίηση σύγκρουσης, δείκτης απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας. Επιπλέον, η κάμερα οπισθοπορείας και ο προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+ ανεβάζουν τα πρότυπα ασφάλειας του Opel Mokka.

Από τον Ιούνιο που λανσαρίστηκε στην αγορά, το νέο Mokka έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης και θετικά σχόλια από τους πελάτες. Αυτό φαίνεται στις 50.000 και πλέον παραγγελίες που έχουν υποβληθεί από την έναρξη πωλήσεων. Με το Mokka, η Opel είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που εισέρχεται στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία μικρών Sports Utility Vehicles (SUV-B). Το Mokka λανσάρει τα εργονομικά καθίσματα για πρώτη φορά στην αγορά SUV-B όπως και το ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix.
[Δ.Τ.GM MEDIA]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...