Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

EICMA 2012: Η KTM παρουσιάζει το 390 DUKE, το 690 DUKE R, το 125 DUKE ABS και το 200 DUKE ABS !

KTM 390 DUKE

Το νέο KTM 390 Duke έχει όλα όσα έκαναν ανέκαθεν μια σημαντική μοτοσυκλέτα: σημαντική δύναμη, πλούσια ροπή και χαμηλό κόστος σε ένα πολύ ελαφρύ πακέτο.

Προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και έχει όσο νεύρο ζητήσει ο αναβάτης του, όταν χρειαστεί. Με λίγα λόγια, καμία άλλη μοτοσυκλέτα δεν προσφέρει τόση...
διασκέδαση για τα λεφτά της όση το 390 Duke! Με 44hp από 375cc, βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία από το μικρότερο 200 Duke, ενώ το πλαίσιο έχει δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις ώστε να ανταπεξέρχεται με την μεγαλύτερη ισχύ.



Παρ’ όλα αυτά το 390 Duke εξακολουθεί και είναι ελαφρύ, στα 150kg (πλήρως γεμάτο) και να αποτελεί τόσο μια μοτοσυκλέτα ταχύτερη από πολλές μεγαλύτερες της, όσο και μια πολύ καλή εναλλακτική στα πανάκριβα πολυτελή maxi scooters.


KTM 690 DUKE R


Ο πιο εξελιγμένος, ραφιναρισμένος και ισχυρός μονοκύλινδρος κινητήρας στον κόσμο, όχι μόνο δίνει στο 690 Duke ασύλληπτη οδηγική διασκέδαση, αλλά πρόσφερε και την απαραίτητη ένταση στους αγώνες του European Junior Cup το 2012, που έγιναν στα πλαίσια του World SBK.

Το νέο 690 Duke R με 70hp δεν είναι μόνο ένα πιστό αντίγραφο των αγωνιστικών του EJC. Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο στριψίματος για επαγγελματίες και ικανούς ερασιτέχνες, έχει και την ίδια ανάρτηση.

Το πλαίσιο του «R» είναι ψηλότερο, με πιο σκληρά ελατήρια αναρτήσεων και περισσότερη απόσβεση από το 690 Duke. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσφέρει κορυφαία οδηγική απόλαυση στους δρόμους του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.



KTM 125 DUKE ABS

Νέο: η πρώτη μοτοσυκλέτα 125 cc με ABS
Ισχυρό σύστημα φρένων που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Brembo, τώρα με δίσκο 300mm.
Πολύ ισχυρός μονικύλινδρος, 4-χρονος DOCH κινητήρας, ηλεκτρονικός ψεκασμός, τριοδικός καταλύτης και αντικραδασμικός άξονας
Μέγιστη απόδοση: 11kW/15PS, καυσαέρια: Euro 3
Υπερ-ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, πολύ ελαφρύ χυτό αλουμινένιο ψαλίδι
Υψηλής ποιότητας πιρούνι USD 43mm από την WP Suspension
Πλούσιο panel ενδείξεων
Νέα γραφικά



ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΟΣΗ

Το 125 Duke προσφέρει μέγιστη οδηγική διασκέδαση για όλους τους νέους ανθρώπους και τους νέους στην καρδιά, ενσωματώνοντας καθαρόαιμη μοτοσυκλετιστική τεχνολογία που για το 2013 εκσυγχρονίζεται ακόμη περισσότερο με μεγαλύτερο μπροστινό δίσκο και ABS το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί – κάτι πρωτοποριακό για την κατηγορία! Ένας ραφιναρισμένος τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας με ψεκασμό και 6-τάχυτο κιβώτιο προσφέρει την απαραίτητη ώθηση.

Ο εξαιρετικά οικονομικός κινητήρας με το εξελιγμένο σύστημα DOCH 4 βαλβίδων στην κεφαλή και υγρόψυξη είναι, όχι μόνο, ισχυρός με πλούσιο φάσμα απόδοσης αλλά και ιδιαίτερα πολιτισμένος, εξ αιτίας του ενσωματωμένου αντικραδασμικού άξονα. Ένα εξελιγμένο σύστημα με τριοδικό καταλύτη εξασφαλίζει καθαρά καυσαέρια. Ένα πανάλαφρο χαλύβδινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, εξοπλίζεται με υψηλής ποιότητας αναρτήσεις WP δίνοντας την καλύτερη βάση για διασκέδαση στις στροφές.

Το ανεστραμμένο πιρούνι του 125 Duke έχει την ίδια διάμετρο καλαμιών με το RC8 R, δηλαδή 43mm – με άλλα λόγια, πραγματικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν σταθερότητα και ακρίβεια. Το 125 Duke είναι επίσης γνήσια μοτοσυκλέτα όσον αφορά τις διαστάσεις, προσφέροντας πλούσιο χώρο και ελευθερία κινήσεων. Η θέση οδήγησης δίνει δυνατότητα τόσο για να κάνετε τουρισμό, όσο και για γρήγορη οδήγηση.

Κινητήρας: Μονοκύλινδρος, 4Τ
Χωρητικότητα: 125 CC
Εκκίνηση: Μίζα
Μετάδοση: 6 Σχέσεων
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ: ~ 10.5 L
Βάρος (READY TO RACE) ~ 127 kg (χωρίς καύσιμο)



KTM 200 DUKE ABS

Νέο: τώρα με απενεργοποιούμενο ABS
Ισχυρό σύστημα φρένων που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Brembo, τώρα με δίσκο 300mm
Ιδιαίτερα ισχυρός μονοκύλινδρος, τετράχρονος DOCH κινητήρας, ηλεκτρονικός ψεκασμός, τριοδικός καταλύτης και αντικραδασμικός άξονας
Μέγιστη απόδοση: 19 kW/26 hp, καυσαέρια: Euro 3
Υπερ-ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, πολύ ελαφρύ χυτό αλουμινένιο ψαλίδι
Υψηλής ποιότητας πιρούνι USD 43mm από την WP Suspension
Πλούσιο panel ενδείξεων
Νέα γραφικά


Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ

Το 200 Duke αποδεικνύει ότι η χωρητικότητα του κινητήρα δεν είναι κριτήριο για την οδηγική απόλαυση και την ταχύτητα στο στρίψιμο. Βασισμένο σε έναν state-of-the-art, υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο, τετράχρονο κινητήρα από το 125 Duke, έγιναν μετατροπές ώστε το 200Duke να έχει 60% μεγαλύτερη χωρητικότητα και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη ισχύ που πλέον φτάνει τους 26PS. Νέοι εκκεντροφόροι, μεγαλύτερες βαλβίδες, μεγαλύτερο έμβολο, νέο φιλτροκούτι και εντελώς νέα εξάτμιση είχαν ως αποτέλεσμα μια μοτοσυκλέτα που έχει ισχυρή επιτάχυνση αλλά και αξιοζήλευτη ομαλότητα.

Η έξυπνη σχεδίαση του κινητήρα, το state-of-the-art σύστημα ψεκασμού και το πυκνής διάταξης 6-τάχυτο κιβώτιο, όχι μόνο βοηθούν το 200 Duke να πετύχει αξιοζήλευτες επιδόσεις, αλλά εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Λόγω του ρυθμιζόμενου καταλυτικού μετατροπέα, τα καυσαέρια έχουν ελάχιστους ρύπους.

Το πρώτης κατηγορίας πλαίσιο, με το ελαφρύ χωροδικτύωμα που έχει σχεδιάζει η KTM, μεταμορφώνει το 200 Duke σε μια μηχανή απόλαυση για τις στροφές. Το βάρος είναι συγκεντρωμένο κοντά στο κέντρο μάζας και έτσι εξασφαλίζει ευελιξία και ακρίβεια. Το 200 Duke έχει ότι χρειάζεται για να ξεχωρίζει ως γνήσιο KTM – από τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα στο πλαίσιο έως τον πίνακα πολλαπλών ενδείξεων και για το 2013 έχει πλέον σύστημα ABS στα φρένα που μπορεί, εάν ο αναβάτης το επιθυμεί, να απενεργοποιείται.

Κινητήρας: Μονοκύλινδρος, 4Τ
Χωρητικότητα: 200 CC
Εκκίνηση: Μίζα
Μετάδοση: 6 σχέσεων
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ: ~ 10.5L
Βάρος (READY TO RACE): ~129,5 kg (χωρίς καύσιμο)

KTM SEE A.E.
www.ktm.com www.ktmimages.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...