Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ducati Hypermotard 848

Το νέο μοντέλο της Ducati εξακολουθεί να δείχνει ακόμη αναποφάσιστο για την γραμμή που θα ακολουθήσει. Θα είναι ένα Hyperomtard με τον υγρόψυκτο κινητήρα ή ένα μικρό Multistrada. Οι απορίες αναμένεται να λυθούν με την επίσημη παρουσίασή του στις αρχές ...
Οκτώβρη κατά την διάρκεια της έκθεσης Intermot της Κολωνίας.

Μέχρι τότε οι όποιες ενδείξεις προκύπτουν, προέρχονται από «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες όπως αυτή που δημοσιεύουμε. Το νέο Hypermotard 848 έχει καταφέρει με αυτό τον τρόπο να κινήσει το ενδιαφέρον σε μια κατηγορία που ούτως ή άλλως αριθμεί μονοψήφιο αριθμό επιλογών.

Είναι εμφανής ο υγρόψυκτος κινητήρας του 848 που φέρνει το μοντέλο πιο κοντά στο Multitrada. Από εκεί και πέρα, τα πλαστικά και η έκταση που θα καταλαμβάνουν τελικά θα υποδηλώσει και τον χαρακτήρα του μοντέλου.

Στο πρωτότυπο της φωτογραφίας ο λιτός εξοπλισμός -ως προς την προστασία από τον αέρα υποδηλώνει έναν άμεσο συγγενή του Hypermotard. Ωστόσο άλλα στοιχεία, όπως η διαδρομή των εξατμίσεων και το κοντό ρύγχος θυμίζουν έντονα ή προέρχονται από το Multisrtrada.

Η αναμονή των φίλων της Ducati σύντομα θα τελειώσει. Μέχρι τότε εμείς να ρίξουμε λίγο λάδι στη φωτιά παρατηρώντας ότι αυτό το πρωτότυπο έχει υψηλότερες διαδρομές αναρτήσεων σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαν εμφανιστεί πριν το καλοκαίρι. Κάτι που ενισχύει την άποψη ότι πρόκειται για Hyper και όχι Multi.
Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...