Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Come back για τη Bentley με Continental GT3!

Το 2002 η Bentley αποκάλυψε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι την Continental GT η οποία άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας.Τώρα 10 χρόνια μετά η Bentley επαναλαμβάνει το....
ίδιο κατόρθωμα με την Continental βασισμένη στο αγωνιστικό GT3 το οποίο εξελίχθηκε από την αγωνιστική ομάδα στο εργοστάσιο στο Crewe.O επικεφαλής της Bentley, Dr. Wolfgang Schreiber σχολίασε: « Το ξεκάθαρο μήνυμα των πελατών μας είναι ότι η Bentley ανήκει στους αγώνες και η Continental CT3 είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου το οποίο υπήρχε από το λανσάρισμα της Continental CT.

Η νέα GT Speed είναι το ιδανικό αυτοκίνητο το οποίο έχει δείξει τεράστια δυναμική και μπορεί να εξελιχθεί σε τέλειο αγωνιστικό.

Η νέα Continental GT είναι ένα εκλεπτυσμένο, πολυτελές και συνάμα μεγάλο αυτοκίνητο το οποίο όταν ο οδηγός του θελήσει μπορεί να αναπτύξει σπορ χαρακτήρα με φοβερές επιδόσεις και συμπεριφορά αλλά παράλληλα να χρησιμοποιηθεί και σαν καθημερινό αυτοκίνητο παντός καιρού και παντός δρόμου. Η Continental GT3 κεφαλαιοποιεί τις τερατώδεις επιδόσεις, την εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και τη φημισμένη διαχρονικότητα της εικόνας της Bentley προσαρμόζοντας τις προδιαγραφές της για τους αγώνες, με την υιοθέτηση της πίσω κίνησης σύμφωνα με τους κανονισμούς, καθώς επίσης κι ένα ολοκληρωμένο αεροδυναμικό πακέτο.

Με την Continental GT3 να λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της FIA η Bentley επιστρέφει στον αγωνιστικό στίβο προς το τέλος του 2013 με ένα αγωνιστικό GT αυτοκίνητο το οποίο θα ανταγωνιστεί με τον καλύτερο τρόπο και θα υπερασπιστεί την παράδοση της Bentley.

Εξοπλισμένο για αντοχή καθώς και μεγάλες ταχύτητες η νέα Bentley θα μπορεί να επιλεγεί για να συμμετάσχει σε μια σειρά από αγώνες και εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του μαραθώνιου των 24 ωρών.

Επικεφαλής της εξέλιξης του αγωνιστικού Continental GT είναι ο Διευθυντής της Βentley, Brian Gush. Έχοντας ηγηθεί του προγράμματος το οποίο οδήγησε ένα ζευγάρι αγωνιστικών Bentley Speed 8 να κάνουν το 1 -2 στις 24 ώρες του Le mans το 2003 ο Brian γνωρίζει καλά πως θα οδηγήσει την Bentley να επιστρέψει δυναμικά στην αγωνιστική αρένα.

Η εξέλιξη της Continental GT3 θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες με έναρξη του προγράμματος δοκιμών το 2013. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την επιστροφή της Bentley στους αγώνες θα έχετε στο κοντινό μέλλον.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...