Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Τρελή κούρσα» αυτοκινήτου στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης


Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη από την «τρελή κούρσα» ενός οχήματος στο κέντρο της πόλης. Όλα συνέβησαν...

το βράδυ της Τετάρτης λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, όταν ένα όχημα κινούμενο επί της καθόδου (οδός Ιωακείμ Καβύρη) χτύπησε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας φθορές.

Η πορεία του όμως δε σταμάτησε εκεί αλλά στη συνέχεια το όχημα διερχόμενο από τη άνοδο (οδός 14ης Μαϊου)«καρφώθηκε» σε ένα σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο. Επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο Seat Ibiza γκρι, το οποίο ήταν μάλιστα κλεμμένο.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να διαφύγει.Ωστόσο θαμώνες παρακείμενου cafe κινητοποιήθηκαν άμεσα και δεν τον άφησαν να φύγει, παίρνοντάς του τα κλειδιά του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τον καθυστερήσουν. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επιλήφθηκαν του ζητήματος ενώ συνέλαβαν το δράστη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του οχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες.
e-evros.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...