Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μόνο στα όνειρά μας υπήρχαν οι τρεις διαδοχικοί τίτλοι»


Στη μεγάλη επιτυχία της Red Bull αναφέρθηκε ο Κρίστιαν Χόρνερ


Το αδύνατο έχει κάνει δυνατό η Red Bull, η οποία έκανε την είσοδό της στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού πριν οχτώ χρόνια για να ταράξει τα νερά.

Οι «κόκκινοι ταύροι» για τρίτη...
συνεχόμενη χρονιά πανηγύρισαν τον τίτλο στους κατασκευαστές -χωρίς να απειληθούν- ένα γύρο πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η Red Bull έγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία της Φόρμουλα 1 που έχει καταφέρει να κατακτήσει τρεις διαδοχικούς τίτλους. Σε αυτό αναφέρθηκε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, τονίζοντας πως η απόδοσή τους είναι κάτι το αξιοσημείωτο.

«Καταφέραμε να πάρουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα και το να πανηγυρίζεις τρεις διαδοχικούς τίτλους στους κατασκευαστές είναι κάτι που μόνο ονειρευόμαστε πριν μερικά χρόνια.

Το να έχεις πάρει το πρωτάθλημα το 2010, το 2011 και το 2012 κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και ενώ βρισκόμαστε μόνο οχτώ χρόνια στο πρωτάθλημα είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Αυτό αποδεικνύει τις πολλές ώρες δουλειάς, την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα».

Δείτε τις δηλώσεις του Χόρνερ:



Οι άλλες τρεις ομάδες που έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες τρεις διαδοχικές χρονιές είναι η Ferrari, McLaren και Williams.

1) 1988-1989-1990: McLaren
2) 1992-1993-1994: Williams
3) 1999-2004: Ferrari
4) 2010-2011-2012: Red Bull

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...