Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στην << 10η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ >>, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες με τους μνηστήρες για τις πρώτες θέσεις να δηλώνουν το παρών στη μάχη.

Όλα τα γνωστά ονόματα θα συμμετάσχουν στην καλύτερη...
Ανάβαση του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διήμερο 10 και 11 Νοεμβρίου 2012 στην περιοχή της Αιγείρας.

Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 11:00 ενώ ο αγώνας την Κυριακή στις 09:30 με τον δρόμο να κλείνει για τους θεατές στις 09:00 καθώς 2500 θέσεις στάθμευσης τους περιμένουν δίπλα στην διαδρομή.

Η θέα του Κορινθιακού κόλπου είναι εκπληκτική, καθώς και ο αρχαιολογικός χώρος τέλος της διαδρομής προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο.

Η οργανωτική επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ μαζί με την FORD LAZANAS, τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ Super Markets την SEAJETS το MOBILE CORNER την WILIAMS Transport και τους Χορηγούς Επικοινωνίας, LEPANTO Τηλεόραση - ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας - 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - Η ΓΝΩΜΗ - MAX FM - SFERA 96,6 - LOVE RADIO 102,7 - DERTI 105,7 - MOTORI.GR - DETE.GR - MARKASPORT.GR - POLITEIA FM 89,1 - PATRASEVENTS.GR - 6THGEAR.GR - PERITROXON.GR - DRIVERSNEWS.GR σας προσκαλούν να περάσουμε μαζί ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με φοβερό συναγωνισμό και θέαμα.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη. Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛ.Μ.Π.Α. πιστεύει ότι θα καταφέρει για μια ακόμη φορά, προσφέροντας ένα διαφορετικό αγώνα υψηλού επιπέδου.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν αυτοκίνητα των κατηγοριών: ΟΜΑΔΩΝ Ν,Α, Ε FORMULA SALOON και ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 - 11 - 2012

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΩΡΑ 16:00 – 18:00

(προαιρετικά)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 – 11 –2012

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΩΡΑ 08:00 – 10:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΩΡΑ 10:30

ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΩΡΑ 11:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 – 11 – 2012

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ ΩΡΑ 09:30

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΩΡΑ 14:30



Για την Οργανωτική Επιτροπή

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...