Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VW Concept Taigun. Μελλοντικό SUV πόλης

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο επέλεξε η Volkswagen για να παρουσιάσει το Concept Taigun. Ένα μικρό μελλοντικό SUV πόλης, το οποίο, κρίνοντας από το μέγεθός του...
θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Up!

Αν μη τι άλλο, με το άκουσμα του ονόματος του νέου δημιουργήματος της VW, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι το Tiguan. Και όχι αδίκως, δεδομένου ότι με μια δεύτερη ανάγνωση είναι εύκολο να διαπιστώσουμε πως το όνομα Taigun δεν αποτελεί παρά αναγραμματισμό του Tiguan.
Το 4θυρο, τετραθέσιο concept Taigun έχει μήκος 3.859 χιλιοστά , 1.728 χιλιοστά πλάτος και 1.570 χιλιοστά ψηλό. Ως πρωτότυπο ζυγίζει μόλις 985 κιλά και διαθέτει χώρο φόρτωσης χωρητικότητας 280 λίτρων.
Η δύναμη για το Taigun προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,0-λίτρου ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και 175Nm ροπή. Σύμφωνα με την VW, το αυτοκίνητο αναπτύσσει τελική ταχύτητα 186 χλμ./ώρα, επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 9,2 δευτερόλεπτα και έχει μέση κατανάλωση 4,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
Πέρα από το εντελώς νέο concept, η VW με τον τρικύλινδρο κινητήρα φαίνεται να κινείται στο δρόμο που χάραξε η Ford με ένα αντίστοιχο μοτέρ βενζίνης με εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.




Πηγή: News247.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...