Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποδήλατο: Taygetos MTB Marathon

Η Trail Project και το 2407 Mountain Activities, διοργανώνουν μαραθώνιο αγώνα Mountain Bike στην Καρδαμύλη Δυτικής Μάνης, στις 21 Οκτωβρίου 2012 με την ονομασία TAYGETOS MTB MARATHON 2012.

Στους αγώνες μπορεί να δηλώσει συμμετοχή κάθε ενήλικας που...
αγαπάει το ποδήλατο βουνού, την περιπλάνηση στη φύση και θα ήθελε να ζήσει µία υπέροχη εμπειρία στην Δυτική Μάνη, στους πρόποδες του ορεινού θησαυρού που λέγεται Ταΰγετος.

Με σημείο εκκίνησης και τερµατισµού την παραλία της Καρδαμύλης, οι διαδρομές εκμεταλλεύονται το δίκτυο των δασικών δρόμων και μονοπατιών που συνδέουν τους οικισμούς, τα αξιοθέατα και σας ταξιδεύουν-ξεναγούν στην περιοχή.

Μέσα από σημεία εκπληκτικής ομορφιάς όπως το δάσος της Βασιλικής,τα χωριά Καστάνια,Σαιδόνα και Προάστιο, η διαδρομή εναλλάσσεται συνεχώς και δε σας αφήνει ούτε λεπτό αδιάφορους.Την Κυριακή 21 0κτωβρίου θα γίνουν οι ατομικοί αγώνες ορεινής ποδηλασίας όπου θα υπάρχουν δύο διαδρομές.

Η MTB MARATHON 71 χλμ και η MTB EXPERIENCE 40 χλμ. Ο σχεδιασμός δεν περιλαμβάνει επικίνδυνα ή εκτεθειμένα περάσματα για τους αθλητές. Κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής θα υπάρχουν 3 σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό. Το μέγιστο υψόμετρο που θα φτάσει η διαδρομή είναι στα 1597 μέτρα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 και το όριο έγκυρου τερματισμού είναι μέχρι τις 17.00 ενώ ο πρώτος αθλητής υπολογίζεται να χρειαστεί περίπου 4 ώρες για να ολοκληρώσει την προσπάθεια.

Η γραμματεία του αγώνα, όπου θα πρέπει να παρουσιαστείτε ώστε να παραλάβετε το νούμερο συμμετοχής σας, θα βρίσκεται στη πλατεία της Καρδαμύλης και θα είναι ανοικτή από τις 18.00 έως 20.00 του Σαββάτου 20/10/2012 και 07.30 εως 08.30 της Κυριακής 21/10/2012.

Στην MARATHON διαδρομή θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Ανδρών (18-39), Ανδρών Βετεράνων (40+), και Γυναικών.

Στην EXPERIENCE διαδρομή θα υπάρχει 2 κατηγορίες: Aνδρών και Γυναικών.Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 20 ευρώ. Με τη δήλωση συμμετοχής κάθε αθλητής εξασφαλίζει, ένα γεύμα το Σάββατο βράδυ και την τροφοδοσία του αγώνα.

Όλοι οι τερματίσαντες, θα πάρουν μετάλλιο ενώ κύπελλα θα δοθούν στους νικητές και νικήτριες των κατηγοριών.


Περισσότερες πληροφορίες: www.trailproject.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...