Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγωνισμός από το Club Seat

Δύναμη για επιδόσεις, ελευθερία στην οδήγηση.. διεκδίκησέ τα με ένα κλικ στο διαγωνισμό του μήνα !

Η SEAT γιορτάζει τη συνεργασία της με την Castrol και προσφέρει σε 3 τυχερά μέλη του Club SEAT από 4lt Castrol Edge Professional 5W-30.

Υπάρχει πλέον στρατηγική συνεργασία μεταξύ της SEAT και της Castrol και το αποτέλεσμα είναι το κορυφαίο...
Castrol Edge professional 5W-30, το ιδανικό λιπαντικό για τους TSI & TDI κινητήρες. Το συγκεκριμένο λιπαντικό έχει εξελιχθεί με την από κοινού συνεργασία των μηχανικών των δύο εταιρειών και αποκλειστικός διανομέας του στην Ελλάδα είναι η Τεχνοκαρ ΑΒΕΕ και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών. Οι εργαστηριακές μελέτες αποδεικνύουν ότι το SEAT Castrol Edge Professional 5W-30 μέσα σε ένα κινητήρα TSI ή TDI προστατεύει κατά 60% περισσότερο από τον καλύτερο ανταγωνιστή της αγοράς, εκμεταλλευόμενο την κορυφαία τεχνολογία FST. Επίσης το συγκεκριμένο λιπαντικό έχει ειδική επεξεργασία έτσι ώστε κάτω από υπεριώδη ακτινοβολία να φωσφορίζει, κάτι που εγγυάται και την γνησιότητά του.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ(για τα μέλη του Club)

Έναρξη Διαγωνισμού: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012
Λήξη Διαγωνισμού: Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Σημείωση: Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...