Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες αποκάλυψε η Hyundai στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Η Hyundai αποκάλυψε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού: Το νεότερο αυτοκίνητο της επικεντρωμένο στην Ευρωπαϊκή αγορά, το 3-θυρο i30 Νέας Γενιάς, το ολοκαίνουργιο i20 WRC, που είναι έτοιμο να...
πρωταγωνιστήσει στους αγώνες και την έκδοση παραγωγής του ix35 Fuel Cell. Τα νέα αυτά οχήματα αποδεικνύουν τη δέσμευση της μάρκας να προσφέρει καινοτομία υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή αγορά τώρα αλλά και στο μέλλον.

Το 3-θυρο i30 νέας γενιάς επεκτείνει την γκάμα της Hyundai στην κατηγορία C απευθυνόμενο σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό, χάρη στο νέο πιο δυναμικό στυλ του. Σχεδιασμένο παράλληλα με την πεντάθυρη και την wagon έκδοση στο Ευρωπαϊκό Τεχνολογικό Κέντρο της Hyundai στη Γερμανία και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το νέο μοντέλο είναι το πρώτο 3-θυρο Hyundai στην κατηγορίας C ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Τα νέα στοιχεία στο σχεδιασμό του οχήματος είναι ορατά από κάθε οπτική γωνία• νέα εμπρός και πίσω φώτα ομίχλης, νέα μάσκα καθώς και η κεκλιμένη βασική γραμμή αλλά και το σπορ πίσω μέρος. Το 3-θυρο i30 νέας γενιάς διατηρεί τα ίδια υψηλά επίπεδα ποιότητας και εξοπλισμού καθώς και τους υψηλών επιδόσεων κινητήρες που διαθέτουν και υπόλοιπες εκδόσεις της οικογένειας της Νέας Γενιάς i30.



Το «έτοιμο για αγώνες» i20 της Hyundai αναδεικνύει το δυναμισμό της μάρκας και τις δυνατότητες των επιδόσεων της. Έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες WRC με το Accent, το i20 WRC είναι εξοπλισμένο για να πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές της FIA που απαιτούνται για να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του στους αγώνες του WRC σήμερα και σηματοδοτεί για τη Hyundai μια πιθανή επιστροφή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό .

Αποδεικνύοντας τη δέσμευση της Hyundai για ένα καθαρό και βιώσιμο μέλλον, το ix35 Fuel Cell στην έκδοση παραγωγής έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι. Με νέα αισθητική και τεχνολογικά αναβαθμισμένο φέρει κυψέλες πολυμερών λιθίου, οι οποίες δίνουν δυνατότητα κάλυψης 588 χιλιομέτρων. Το ix35 Fuel Cell θα μπει στην παραγωγή πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και οι παραδόσεις των οχημάτων θα ξεκινήσουν το 2013.

Ο κ. Allan Rushforth / Senior Vice President και COO της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: "Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο ημερολόγιο της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, γι 'αυτό επιλέξαμε αυτό το γεγονός για την πρεμιέρα των τριών νέων οχημάτων από τη Hyundai. Κάθε ένα από τα μοντέλα αυτά καταδεικνύει ένα σημαντικό στοιχείο της μάρκας Hyundai και όλα μαζί επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή μας προς την Ευρώπη και τους πολίτες της - τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

"Το 3-θυρο Νέας Γενιάς i30 είναι το νεότερο μέλος της εξ’ολοκλήρου Ευρωπαϊκής οικογένειας i30. Με το i20 WRC, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την πιο διαφορετική τεχνολογικά πρόκληση για έναν αυτοκινητιστικό κατασκευαστή, αποδεικνύοντας την τεχνολογική μας υπεροχή και αντλώντας έμπνευση για τα μελλοντικά μας μοντέλα. Τέλος, το ix35 Fuel Cell αποτελεί σαφή απόδειξη της δέσμευσης της Hyundai για ένα βιώσιμο μέλλον με κινητήρες μηδενικών εκπομπών ρύπων» κατέληξε ο κ. Rushforth.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...