Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο HANIKA ΓΙΑ ΤΟ 2012 RED BULL MOTOGP ROOKIS CUP

Ο Τσέχος αναβάτης Karel Hanika ολοκλήρωσε με νίκη την αγωνιστική σαιζόν την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα του Red Bull MotoGP Rookies Cup 2012 στην πίστα Aragon της Ισπανίας, τερματίζοντας μπροστά από τους Florian Alt και Lukas Trautmann.

Ο Γερμανός αναβάτης Alt είχε στεφθεί Κυπελλούχος για το 2012 από το Σάββατο στην λήξη του προτελευταίου αγώνα της χρονιάς τον οποίο κέρδισε ο...
Αυστριακός Trautmann.

Οι νεαροί αναβάτες που λαμβάνουν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες προετοιμάζονται για την καριέρα τους στα MotoGP careers. Όλοι οι αναβάτες συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες KTM 125 RR.

Το Rookies Cup είναι παραδοσιακά σκληροί αγώνες με πολλές μάχες και ο αγώνας της Κυριακής δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ο άνθρωπος της poll position Karel Hanika που είχε πολύ καλή εκκίνηση δεν κατάφερε να ξεφύγει από την πίεση των Alt κα, Trautmann και πολλούς ακόμα αναβάτες που μέχρι το τέλος διεκδικούσαν θέση στο βάθρο. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μείωσαν τον χρόνο που είχαν στην διάθεση τους οι αναβάτες τόσο στα ελεύθερα όσο και στα χρονομετρημένα.

Ο Alt που είχε ένατο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά διεκδικώντας τις πρώτες θέσεις από τους Hanika και Trautmann. Ο Ισπανός Marcos Ramirez και η Γιαπωνέζα You Watanabe, η μόνη γυναικεία συμμετοχή, βρίσκονταν επίσης στο πρώτο γκρουπ διεκδίκησης. Η ομάδα αυτή άνοιξε λίγο στα μισά του αγώνα αλλά οι μάχες συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος.

Ο Βέλγος αναβάτης Livio Loi που οδήγησε καταπληκτικά το Σάββατο αλλά βρέθηκε εκτός μάχης λόγω προβλήματος στα ηλεκτρολογικά της μοτοσυκλέτας, βρέθηκε στο πρώτο group αναβατών. Αυτός και ο Ισπανός Jorge Martin βρέθηκαν μπροστά μετά τη μέση του αγώνα. Ο Ολλανδός Scott Deroue και ο Γερμανός Philipp Oettl πάλεψαν μαζί με τον Hanika για την τρίτη θέση στο κύπελλο.

Στον τελευταίο γύρο οι Hanika, Alt και Trautmann πάλεψαν σκληρά και τελικά ο Τσέχος αναβάτης ήταν αυτός που πήρε τη νίκη. Ο Alt έκανε επίσης πολύ καλό αγώνα αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον Hanika και τον Trautmann και είδε την καρό σημαία του τερματισμού από την τρίτη θέση.

“Τόσο σκληρός και τόσο διασκεδαστικός αγώνας,” δήλωσε ο Hanika. “Έκανα καλή εκκίνηση αλλά ο Lukas και ο Florian με πλησίασαν και δώσαμε μεγάλη μάχη, αλλά και η Yui, οδηγούσε καταπληκτικά , ήταν μια πολύ ωραία και διασκεδαστική μάχη.”

Φέτος πολλά από τα καινούρια αστέρια βλέπουν μέλλον στην κατηγορία Moto3 όπως έχει ήδη κάνει ο προερχόμενος από το Rookies Cup Νικητής της Aragon στην Moto3 Luis Salom, έτσι και οι Loi, Trautmann και Hanika, θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες για νίκες το 2013 με την καινούρια 4-χρονη μοτοσυκλέτα KTM 250 RBR.


Αποτελέσματα Red Bull MotoGP Rookies Cup Aragon

Όλοι οι αναβάτες συμμετέχουν με KTM 125 RR
1. Karel Hanika (CZ), 31:40.592 min
2. Florian Alt (D), +0.025 sec
3. Lukas Trautmann (A), +0.076
4. Marcos Ramirez (E), +0.134
5. Philipp Oettl (D), +0.184
6. Lorenzo Baldassarri (I), +0.541
7. Scott Deroue (NL), +0.590
8. Stefano Manzi (I), +0.626
9. Bradley Ray (GB), +1.040
10. Jorge Martin (E), +1.088

Τελική Κατάταξη Red Bull MotoGP Rookies Cup 2012
1. Alt, 233 points (Cup Champion)
2. Deroue, 177
3. Hanika, 173
4. Oettl, 159
5. Trautmann, 153
6. Ramirez, 153


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...