Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγωνισμός της Ford στο Facebook με δώρο το νέο Fiesta

Η Ford θέλοντας να γιορτάσει την άφιξη του νέου Fiesta, δίνει την δυνατότητα σε όσους πάρουν μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται μέσω του Facebook, να διεκδικήσουν πολλά πλούσια δώρα και σε ένα υπερτυχερό να κερδίσει το ολοκαίνουργο Fiesta.

Το στυλάτο νέο Fiesta έρχεται σύντομα, θα διατίθεται με επτά κινητήρες 100 g/km CO2 οι οποίοι στοχεύουν στην καλύτερη απόδοση καυσίμου στην κατηγορία και είναι εξοπλισμένο με όλες εκείνες τις καινοτόμες τεχνολογίες που φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του απαιτητικού εικοσιτετραώρου του σύγχρονου και πολυάσχολου τρόπου ζωής μας.

Το πακέτο κορυφαίων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού και συστημάτων ασφάλειας του Fiesta θα...
περιλαμβάνει το MyKey και το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με Emergency Assistance.
Για να γιορτάσει η Ford την άφιξη του νέου Fiesta, σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ένα συμμετέχοντας σε διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Ζήστε με το δικό σας Fiesta, φωτογραφηθείτε μαζί του διαφορετικές ώρες στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου και «ανεβάστε» τις καλύτερες φωτογραφίες σας στο Facebook, Twitter ή Instagram με #FordFiesta24 για την κλήρωση στον «τελικό» και με #hashtag για την εβδομαδιαία κλήρωση.
Ξεκινήστε λοιπόν κάνοντας κλικ http://www.facebook.com/fordfiesta 

Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες μετά από κλήρωση θα κερδίζουν πολλά βραβεία όπως εξατομικευμένες τρισδιάστατες τυπωμένες μικρογραφίες Fiesta, και φυσικά ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Fiesta!

Απόσπασμα από την σελίδα του διαγωνισμού(http://www.facebook.com/fordfiesta ):
"Enter our Ford photo competition! Register and upload your best shots via Instagram, Twitter or Facebook with #FordFiesta24 and you could win a brand new Ford Fiesta. Full details here: http://bit.ly/FordFiesta24"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...