Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Concours d'Elegance ΦΙΛΠΑ 2012" & Αποτελέσματα

Την Κυριακή 21η Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Καλλιστείων Ιστορικών Οχημάτων της ΦΙΛΠΑ με τίτλο «9Ο Concours d’Elegance ΦΙΛΠΑ 2012» η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Τα 75 καλογυαλισμένα οχήματα, οι 30 κλασικές μοτοσυκλέτες και τα 3 στρατιωτικά...
αυτοκίνητα ηλικίας από 32-90 ετών εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης στην Πλ. Ελευθερωτών στο Χαλάνδρι νωρίς το πρωί προκειμένου να λάβουν θέση για την αξιολόγηση από τους ειδικευμένους κριτές.

Η εκδήλωση φιλοξένησε το χορευτικό συγκρότημα «Rolling Foxes» οι οποίοι με την κεφάτη τους παράσταση παρέσυραν τους παρευρισκόμενους σε ρυθμούς rock & roll των δεκαετιών 50 & 60. Αντίστοιχα η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου προσέθεσε μια ακόμη ευχάριστη νότα στην εκδήλωση.

Σημαντική επίσης ήταν η παρουσία της NESTLE με το brand «Λουμίδης Αρχοντικός» η οποία προσέφερε καφέδες. Αντίστοιχα η εταιρία ΑΜΒΥΞ διέθεσε κοκτέιλ με βάση το Τζιν Hendrick’s που έδωσε στους παρευρισκόμενους μια ανάσα ξεκούρασης με σερβίρισμα των ποτών σε σφηνάκια από σκαμένα αγγουράκια!

Η Λεσχη φέτος τίμησε το έργο του αποβιώσαντα του σχεδιαστή Sergio Pininfarina με την βράβευση ενός αυτοκινήτου της ειδικής αυτής κατηγορίας αλλά και με τη συλλογή εκατοντάδων ερωτηματολογίων γνώσεων που συμπληρώθηκαν τόσο από τους διαγωνιζομένους όσο και από το ευρύ κοινό.

Με την σειρά της η ΦΙΛΠΑ, συνεχίζοντας την φιλανθρωπική της δράση, ενίσχυσε τις προσπάθειες δύο Μ.Κ.Ο. και συγκεκριμένα των ιδρυμάτων «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια) και «ΕΠΑΨΥ» (Για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας).

Τα αποτελέσματα μετά από την ολοκλήρωση της κριτικής διαδικασίας των Καλλιστείων ανά κατηγορία έχουν ως εξής:





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...