Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16o Ράλλυ Κορίνθου: Με την Ακροπολική ειδική Λουτράκι-Αγ. Θεόδωροι

Οι προετοιμασίες για το 16ο rallyΚορίνθου στο Λουτράκι ολοκληρώθηκαν. Με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου και του LoutrakiTouristOrganization (LTO) και την ευγενική συνδρομή των εταιρειών JetOilκαύσιμα, κράνη Stilo (επίσημος εισαγωγέας DifrosLaser), Ζουμπέκας είδη σπιτιού και SteamWash πλυντήρια αυτοκινήτων η Α.Λ.Α. Κορινθίας θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο...
13-14 Οκτωβρίου την Ειδική Διαδρομή Λουτράκι-Αγ. Θεόδωροι. Είναι μια ειδική του φετινού RallyAcropolis με μια μικρή τροποποίηση. Το μήκος της είναι 19.08 km και θα γίνει 3 φορές.

Τα πρώτα 10 χλμ είναι από πολύ έως λίγο ανηφορικά με πάρα πολύ φαρδύ δρόμο και καταπληκτικό οδόστρωμα με ένα ιδίωμα: ΔΕΝ ΛΑΣΠΩΝΕΙ. Παρ’ ότι η μισή ειδική είναι ανηφορική, δεν είναι αυτό που λέμε δυναμόμετρο, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές στροφές που σίγουρα θα δημιουργήσουν διαφορές ανάμεσα στους συμμετέχοντες, αλλά δεν παύει να έχουν το πάνω χέρι οι αγωνιζόμενοι με δυνατά αυτοκίνητα. Στροφές διαρκείας και χασίματα ολοκληρώνουν το σκηνικό, που σίγουρα θα σας κάνει να πατάτε στις άκρες των δαχτύλων σας για να μη χάσετε καμία φάση του αγώνα. Τα πιο δημοφιλή σημεία παρακολούθησης του 1ου τμήματος της ειδικής είναι στο 1,5 χλμ, στη δεξιά φουρκέτα, εκεί όπου τα αυτοκίνητα έρχονται με 1000 και πρέπει να φρενάρουν και στο 4,5 περίπου, όπου μετά από ένα πολύ γρήγορο S, φρενάρουν για να στρίψουν μία αριστερή 60 περίπου μοιρών με πλάτος δρόμου περί τα 12 μέτρα.

Η συνέχεια είναι κάπως «διαφορετική». 10 χλμ κατηφόρας πάρα πολλών στροφών, με δρόμο αρκετά μικρότερου πλάτους από ότι πριν, με τα αυτοκίνητα να περνούν σύριζα από τα πεύκα των Γερανείων. Άλματα, ρυάκια και τυφλές στροφές αποτελούν το σκηνικό των τελευταίων 10 περίπου χλμ της ειδικής, εκεί που θα βγουν μεγάλες διαφορές μεταξύ αυτών που οδηγούν και «οδηγούν». Τα πιο δημοφιλή σημεία παρακολούθησης του 2ου τμήματος είναι περίπου στο 13ο χλμ, όπου μετά από μία ευθεία 200 περίπου μέτρων ακολουθεί άλμα και πατημένη κατηφορική ευθεία και περίπου στο 15,5χλμ στα ρυάκια.

Αν θέλετε να εγκλωβιστείτε και για τα τρία περάσματα κάπου στο κατηφορικό κομμάτι, θα τα δείτε όλα και πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Α.Λ.Α. Κορινθίας , στο τηλέφωνο 27410 72998, και στα fax 27410 72595 .

Επιστεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση .

Γραφείο Τύπου
16o Ράλλυ Κορίνθου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...