Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

11 νέα "auto - εκθέματα" στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

11 νέα αυτοκίνητα εκτίθενται στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για τη νέα χειμερινή περίοδο. Η Chevrolet Corvette Stingray L78 Coupe του 1965 που οδήγησε ο αρχηγός της ομάδας Formula 1 της Red Bull, Cristian Horner στο φημισμένο Goodwood Revival, συντροφεύει...
αρμονικά την κατά ένα χρόνο νεώτερη Στρίγκλα, την φημισμένη Corvette του Έλληνα πολυπρωταθλητή Τζώνυ Πεσμαζόγλου που εκτίθεται δίπλα της.

Στο αντίστοιχο κεντρικό σημείου του 4ου ορόφου ένα μοναδικό στον κόσμο αυτοκίνητο, το Bristol 406 S L.W.B του 1959 με αμάξωμα που σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική ομάδα που μελέτησε το Μουσείο και κατασκευάστηκε από Έλληνες τεχνίτες επάνω στο αυθεντικό σασσί. Για λόγους σύγκρισης εκτίθεται δίπλα σε ένα από τα 174 αυθεντικά Bristol 406 που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να συγκρίνει τα αποτελέσματα της Ελληνικής σε σχέση με τη Βρεττανική σχεδίαση. Τέλος μία Lancia Flavinia G.T. 3C του 1963 από την καροτσερία Touring είναι το τρίτο έκθεμα μέσα στο Μουσείο.



Επεκτείνοντας την αρχή για μία βασική ενημέρωση του κοινού χωρίς εισιτήριο, τα 72 εκθέματα με τροχούς διασήμων οχημάτων και η σύντομη ιστορία τους που εκτίθενται στην χαρακτηριστική σπείρα του κτιρίου, συμπληρώθηκαν με οκτώ νέα αυτοκίνητα σε δύο νέους εκθεσιακούς χώρους, στις οδούς Πατησίων & Ιουλιανού και Πατησίων & Σκρα, σε επαφή με το Μουσείο. Στον πρώτο εκτίθενται τρία μονοθέσια αγωνιστικά, ένα Stanguelini (Formula Junior) του ’59, ένα Indian Midget του 1938 (Formula ¾) και ένα Austin Seven του 1930 (Formula 7). Στο δεύτερο ένα Fiat Abarth 695 SS Asseto Corsa, ένα minicooper Rally, ένα BMW 700 Coupe από τις μεγάλες δόξες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα στα τέλη του ’50 και ένα Heerey GT, ενώ στο ισόγειο του κτιρίου, υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες μία λευκή οκτακύλινδρη Ford Mustang Coupe του ‘68.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...