Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Μ.Ο.Θ διοργανώνει τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του 1ου ΚΥΠΕΛΛΟ CIRCUIT παπιών & scooter

Ο Μ.Ο.Θ διοργανώνει τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του 1ου ΚΥΠΕΛΛΟ CIRCUIT παπιών & scooter, στις 11/11/2012 στην πίστα cart του Ν. Ρυσίου Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από τους δύο πρώτους πετυχημένους αγώνες τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς κανένας αγωνιζόμενος δεν....
αισθάνεται μια βαθμολογική ασφάλεια που να τον αφήνει αδιάφορο για τον τελευταίο αγώνα.
Ισοβαθμίες και βαθμολογικές διαφορές του ενός, δύο και τεσσάρων πόντων είναι αυτές που κυριαρχούν στην μέχρι τώρα συνολική βαθμολογία.

Όλα είναι ανοιχτά και τα πάντα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα στις 11/11/2012, όπου όλοι οι αγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν την μάχη και τον καλλίτερο τους εαυτό, όχι μόνο για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μπορέσουν να διατηρήσουν την θέση τους.

Ο ειδικός κανονισμός του αγώνα βρίσκεται αναρτημένος στο site του ομίλου www.moth.gr .
Για συμμετοχές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ: 2310208240 (Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9μμ έως 11μμ)

Το Δ.Σ. του
Μ.Ο.Θ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...