Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Φρένο» στα επεκτατικά πλάνα της Volkswagen

«Φρένο» στην περαιτέρω επέκταση του πανίσχυρου ομίλου της βάζει η Volkswagen, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού κολοσσού, Martin Winterkorn.

Μιλώντας στο γερμανικό Τύπο, ο CEO του VW Group,...
Martin Winterkorn, ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία δεν εξετάζει -αυτή τη στιγμή- το ενδεχόμενο να εξαγοράσει κι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.
 «Έχουμε πολλά να κάνουμε, επί του παρόντος και κυρίως να οδηγήσουμε τις 12 μάρκες μας, στο επίπεδο που θέλουμε να βρίσκονται».

Ο Winterkorn αποκάλυψε, επίσης, την πρόθεση του ομίλου να επεκταθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά διέψευσε τις φήμες που θέλουν τη VW να εξαγοράσει την Proton.


Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του, για την περίπτωση της Alfa Romeo: «Δεν αποτελεί μυστικό το ότι θεωρώ την Alfa Romeo μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μάρκα, αλλά για την ώρα είμαστε απασχολημένοι με τις δικές μας φίρμες».

Όπως προκύπτει από τα σχόλια κορυφαίων στελεχών του γερμανικού Group, η Volkswagen έχει στις άμεσες προτεραιότητές της, την ανάπτυξη των νεότερων μελών της «οικογένειας», όπως η Porsche, η Ducati, η Scania και η Man.
Πηγή: autotriti.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...