Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκίνησε η αναμετάδοση του talent show Abarth "Make it your race" για επίδοξους οδηγούς αγώνων

Το πρώτο talent show για επίδοξους οδηγούς αγώνων "Make it your race" ξεκίνησε να αναμεταδίδεται την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στο ιταλικό κανάλι SkySport 2, ανεβάζοντας την οδηγική αδρεναλίνη των θαυμαστών του είδους.

Για έξι επεισόδια, οι θεατές θα «οδηγήσουν» τηλεοπτικά με μία ομάδα ερασιτεχνών οδηγών από έξι χώρες - την Ιταλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ελβετία και το Βέλγιο- Λουξεμβούργο, που καλούνται να φέρουν εις πέρας προκλήσεις που...
έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν τα όριά τους εντός και εκτός των αγωνιστικών πιστών.

Και όπως γίνεται σε κάθε δυναμικό show ταλέντων, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους 106 διαγωνιζόμενους να ενθουσιάζονται αλλά και να απογοητεύονται, να προσπαθούν και να τεστάρουν τις αντοχές τους, ώσπου να μείνουν οι τελικοί έξι οδηγοί (ένας από κάθε χώρα) οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την απόλυτη οδηγική πρόκληση: να αγωνιστούν στο τιμόνι του Abarth 500 "Assetto Corse" με επαγγελματίες οδηγούς. Οι διαγωνιζόμενοι θα προετοιμαστούν για την αναμέτρηση ακολουθώντας τις συμβουλές έξι πολύ αυστηρών προπονητών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και διασημότητες του αυτοκινητιστικού κόσμου, όπως ο Arturo Merzario, σταρ της Formula και η Vanina Ickx, κόρη του αγωνιστικού θρύλου Jacky. Παρουσιαστές θα είναι οι "Bugs", γνωστοί ταραχοποιοί από την τηλεοπτική ιταλική εκπομπή "Le Iene".

Το σόου αυτό αποτελεί το τελευταίο στάδιο ενός σύνθετου project, που ξεκίνησε στο διαδίκτυο και συγκέντρωσε περισσότερες από 30.000 αιτήσεις από τις έξι χώρες.

Οι 106 καλύτεροι ερασιτέχνες οδηγοί επιλέχθηκαν για την Ακαδημία Οδήγησης Abarth και οι 24 καλύτεροι από αυτούς κατέληξαν στο Boot Camp (τέσσερις από κάθε μία από τις έξι χώρες), όπου οι ικανότητές τους τέθηκαν σε δοκιμασία εντός και εκτός πίστας για να επιλεγεί η τελική εξάδα, που αποτελείται από τους καλύτερους όλων. Και νικητής, φυσικά, θα είναι μόνο ένας!

Η ενέργεια "Make It Your Race" ακολουθεί και εξελίσσει την παράδοση της μάρκας με σήμα τον σκορπιό, προωθώντας το μήνυμα του Karl Abarth για «εκδημοκρατισμό των οδηγικών αγώνων». Η τηλεοπτική οδηγική αναμέτρηση "Make It Your Race" με βασικό μήνυμα "Όχι ταχύτητα, όχι συγκινήσεις. Στόχος μας είναι το όνειρο", αποτελεί κεντρική ιδέα της φιλοσοφίας της Abarth, προσφέροντας σε όλους τους παθιασμένους οδηγούς την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Ο τηλεοπτικός αγώνας "Make It Your Race" ξεκινά, για να αναδείξει την υπεύθυνη οδήγηση και τον καλύτερο και πιο έμπειρο οδηγό, που θα αναμετρηθεί με την πρόκληση Abarth 500 "Assetto Corse" και θα «οδηγήσει» το όνειρό του.







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...