Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκ στην Χόφενχαϊμ! Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Μπόρις Βούκτσεβιτς της Χόφενχαϊμ μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του (pics)

Σε κώμα βρίσκεται ο Μπόρις Βούκτσεβιτς μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Παρασκευή στον δρόμο που ενώνει το Χάιντελμπεργκ με το Χόφενχαϊμ, κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του.

Το αυτοκίνητο του 22χρονου μέσου της Χόφενχαϊμ συγκρούστηκε με...
διερχόμενο φορτηγό, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Οι εικόνες μαρτυράν την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ενώ ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, κροατικής καταγωγής, απεγκλωβίστηκε από το αμάξι μετά από την παρέμβαση ανδρών της πυροσβεστικής που έκοψαν τις λαμαρίνες.

Ακολούθησε η διακομιδή του με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Χάιντελμπεργκ όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στο κεφάλι. Ο Βούκτσεβιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κώμα και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

"Είμαστε σοκαρισμένοι από τα νέα. Η ομάδα, ο προπονητής, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του", δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Αντρέας Μίλερ, για τον 22χρονο που από το 2008 αγωνίζεται στον Χόφενχαϊμ.




Πηγή: sport24.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...