Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel ενισχύει την παρουσία της στη Ρωσική αγορά

Η Opel επιθυμεί να ενισχύσει τις δυνατότητες πωλήσεων που προσφέρει η Ρωσική αγορά. «Ήδη έχουμε πετύχει ποσοστό αύξησης στη Ρωσία πολύ πάνω από το μέσο όρο. Αυτή τη στιγμή αναπτυσσόμαστε σε ρυθμό διπλάσιο σε σχέση με την αγορά. Είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσουμε για την εκστρατεία αύξησης των πωλήσεών μας» δήλωσε ο...
Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel, Alfred E. Rieck. Αυτός μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με την ευκαιρία της έναρξης του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Μόσχας (29 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου). Ο Rieck ανακοίνωσε σημαντική επέκταση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου στη Ρωσία. Αναφέρθηκε ειδικότερα στις αναπτυσσόμενες κατηγορίες όπως τα συμπαγή sedan και τα μικρά SUV. Η Opel θέλει να φέρει στην αγορά τα μοντέλα υψηλών προοπτικών πωλήσεων Astra sedan και Mokka SUV, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Rieck προέβλεψε πωλήσεις 80.000 οχημάτων Opel για τη Ρωσία φέτος, η οποία μετά τη Γερμανία είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Το 2011, πουλήθηκαν εκεί 70.000 οχήματα Opel. «Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2012, η Opel σημείωσε αύξηση 29%. Βασίζουμε τις ελπίδες μας στο Astra που είναι μακράν το πιο επιτυχημένο μοντέλο στη Ρωσία». Σύμφωνα με τον Rieck, το Astra κατάφερε να αυξήσει το μερίδιό του στη συμπαγή κατηγορία το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς από 4,4 σε 6%. «Με το νέο Astra sedan που αναμένεται στις εκθέσεις των Διανομέων το Σεπτέμβριο, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις μιας πολύ δημοφιλούς κατηγορίας. Εκτός του ότι βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας από τεχνικής απόψεως, παράλληλα γοητεύει με τη σχεδιαστική φινέτσα του. Τώρα κινούμαστε ακόμα πιο επιθετικά και αξιοποιούμε όλη τη γκάμα του Astra».

Το περίπτερο της Opel θα καλύπτει επιφάνεια 1.750 m2 φιλοξενώντας μία απίστευτη ποικιλία εκθεμάτων. Εκτός από το νέο Astra sedan, θα εκτίθενται επίσης το 5θ Astra και το Astra Sports Tourer με ανανεωμένα σχεδιαστικά στοιχεία. Και τα δύο εμφανίζονται σε παγκόσμια πρεμιέρα. Η τέταρτη πρεμιέρα είναι η νέα γενιά του μεσαίου βενζινοκινητήρα. Η Opel ανακοίνωσε ριζική ανανέωση της γκάμας των κινητήρων της και η πρώτη φάση του σχεδίου ξεκινά τώρα. Τρεις νέες οικογένειες κινητήρων είναι σε εξέλιξη. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 1598 κυβ. εκατ., με άμεσο ψεκασμό και τεχνολογία Start/Stop κάνει ντεμπούτο στη Μόσχα. Ο νέος SIDI (spark ignition direct injection) ECOTEC αποδίδει υψηλή μέγιστη ροπή μέχρι 300 Nm. Η έναρξη παραγωγής προγραμματίζεται για το τέλος της χρονιάς, ενώ η Ρωσία αναμένεται να είναι από τις μεγαλύτερες αγορές.

Η Opel έχει παρουσία στη Ρωσία από το 1991 και ανέκαθεν δημιουργούσε θετική εικόνα στους πελάτες με τη σχεδίαση, αξιοπιστία και σύγχρονη, ευφυή τεχνολογία της. Χάρη στην αντιπροσωπεία της General Motors που ιδρύθηκε το 1992 στη Ρωσία, η Opel κατάφερε σταδιακά να ενισχύσει την πρόσβασή της στην αγορά. Τώρα 143 σύγχρονα καταστήματα Διανομέων προσφέρουν υπηρεσίες πωλήσεων και aftersales.

Η Ρωσία είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά του Astra, μεγάλη ζήτηση για συμπαγή sedan

Στη ραγδαία αναπτυσσόμενη Ρωσική αγορά, τα 4θ sedan και SUV γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση. Σε όλες τις κατηγορίες, πάνω από το 60% των πωλήσεων των sedan στην Ευρώπη καταγράφεται στη Ρωσία. Πέρσι, στη συμπαγή κατηγορία, το 51% των πελατών επέλεξε μοντέλο notchback. Καθώς η Ρωσία είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά για το Astra στην Ευρώπη μετά τη Γερμανία και τη Βρετανία, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας ήταν μία λογική επιλογή για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της sedan της Opel και την παρουσίαση των εκδόσεων 5θ & Sports Tourer της νέας οικογένειας Astra.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...