Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εγκαίνια νέου εργοστασίου κινητήρων της Opel στο Szentgotthárd της Ουγγαρίας

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Viktor Orbán μαζί με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Δ.Σ. της Opel, Thomas Sedran, εγκαινίασαν το νέο εργοστάσιο κινητήρων της Opel στο Szentgotthárd της Ουγγαρίας, ακριβώς δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του project.

Ο Orbán αναγνώρισε τη σημασία της νέας Μονάδας για την Ουγγρική οικονομία, ενώ ο Sedran τόνισε ότι η επένδυση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της προϊοντικής επίθεσης της Opel.

«Επενδύουμε δισεκατομμύρια ευρώ σε...
23 νέα μοντέλα και 13 νέους κινητήρες μέχρι το 2016» δήλωσε ο Sedran. «Πολλοί από τους κινητήρες θα κατασκευάζονται εδώ, στο Szentgotthárd».

Το εργοστάσιο των 500 εκατομμυρίων Ευρώ χαρακτηρίζεται από ευελιξία και απόδοση. Θα παράγει πολύ αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Θα μπορεί να προσαρμόζει άμεσα την παραγωγή στη μεταβαλλόμενη ζήτηση της αγοράς. Το εργοστάσιο θα απασχολεί περισσότερους από 800 εργαζομένους και θα κατασκευάζει μισό εκατομμύριο κινητήρες το χρόνο σε πλήρη δυναμικότητα.

Οι πρώτοι μεσαίοι βενζινοκινητήρες 1.600 κυβ. εκατ. της γραμμής παραγωγής προορίζονται για τη νέα γκάμα του Opel Astra με το νέο 4θ sedan, το οποίο γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του τον περασμένο μήνα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας. Οι κινητήρες αποδίδουν εξαιρετικά υψηλή μέγιστη ροπή με πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2. Όλοι οι κινητήρες Opel νέας γενιάς που κατασκευάζονται στο Szentgotthárdwill πληρούν τις αυστηρές μελλοντικές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EURO 6.

Σαν ένα από τα πιο προηγμένα εργοστάσια κινητήρων σε όλο τον κόσμο, η Μονάδα του Szentgotthárd θα παίξει βασικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό δίκτυο παραγωγής της Opel. Επίσης θα ενισχύσει την επιχειρηματική σχέση της Opel με τους Ούγγρους προμηθευτές και θα αναβαθμίσει το ρόλο της στην τοπική οικονομία και αγορά εργασίας.




Ιστορία, παράδοση και παρουσία της Opel στην Ουγγαρία

Η νέα επένδυση στο Szentgotthárd διπλασιάζει σχεδόν το ποσόν που έχει επενδύσει η Opel τις δύο τελευταίες δεκαετίες στην Ουγγαρία. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Opel έγινε η πρώτη διεθνής εταιρία αυτοκινήτων που επένδυσε και η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκεύασε επιβατικά αυτοκίνητα στη χώρα αυτή. Η έναρξη παραγωγής κινητήρων στη νέα Μονάδα του Szentgotthárd συμπίπτει με την 20ή επέτειο παραγωγής του πρώτου Opel Astra στην Ουγγαρία.

Τα τελευταία 20 χρόνια, πάνω από 7 εκατομμύρια κινητήρες και 5,5 εκατομμύρια κυλινδροκεφαλές έχουν κατασκευαστεί στο Szentgotthárd. Η παρουσία της Opel στην Ουγγαρία αποτελεί το κλειδί για μία πλειάδα επιχειρηματικών ευκαιριών για της Ουγγρικές εταιρίες. Το 2011, οι Ούγγροι προμηθευτές των δραστηριοτήτων της Opel στην Ευρώπη είχαν κύκλο εργασιών περίπου 400 εκατομμυρίων Ευρώ.

Στηριζόμενη σε ένα ισχυρό βιομηχανικό υπόβαθρο, η Opel είναι ανάμεσα στις τρεις καλύτερες μάρκες σε ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ουγγαρία την τελευταία εικοσαετία. Η Opel παραμένει Νο1 μάρκα επιβατικών αυτοκινήτων στη χώρα, με μερίδιο αγοράς σχεδόν 11%.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...