Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Olympic Classic Tour Rally: Όλα έτοιμα!

Τρεις μέρες απομένουν για τη λήξη των συμμετοχών του 4ου OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY αγώνα που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο Ράλλυ Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων της FIA καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Regularity και θα διεξαχθεί στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου στους νομούς Αττικής Βοιωτίας και Κορινθίας.

Τα πληρώματα που θα συμμετέχουν...
στο διεθνή Regularity ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, θα δώσουν το παρόν το πρωί (10:00) του Σαββάτου στην Αίγλη Ζαππείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του αγώνα.
Τα πληρώματα ακολουθώντας τη διαδρομή που έχουν χαράξει οι οργανωτές θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στα τεστ ακριβείας που θα τους δοθούν.
Τα αυτοκίνητα θα σταματήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 στην παραλία Αλυκής- Αγ. Νικολάου για 1 ½ ώρα και ύστερα θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους μέχρι το Λουτράκι όπου είναι τερματισμός του πρώτου σκέλους του αγώνα στις 19:00, στο Club Hotel Casino Loutraki.
Το ραντεβού για το 2ο σκέλος της εκδήλωσης θα δοθεί στο parking του ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης & Σπ. Λούη), την Κυριακή στις 10:30 το πρωί. Η προσπάθεια των πληρωμάτων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα ολοκληρωθεί στις 13:30, με τη σημαία του τερματισμού να πέφτει στο πρώτο αυτοκίνητο που θα φτάσει στην Πρώτη Πλατεία του Ψυχικού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στο πρώην Blue Bell και η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Έναρξη εγγραφών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Λήξη εγγραφών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 – 19:00 Διοικητικός έλεγχος Ελλήνων αγωνιζομένων, προαιρετικά
για αλλοδαπούς αγωνιζόμενους

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
08:00 – 09:30 Διοικητικός έλεγχος αλλοδαπών αγωνιζομένων
Τεχνικός έλεγχος αυτ/των

09:45 Πίνακας εκκινούντων για το 1ο Σκέλος

10:00 Εκκίνηση 1ου Σκέλους από την Αίγλη Ζαππείου

18:30 Τερματισμός 1ου Σκέλους στο Λουτράκι


ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
10:00 Εκκίνηση 2ου Σκέλους από την Αθήνα

13:30 Τερματισμός στην Αθήνα – Τελετή απονομής επάθλων

Συνημμένα

  •   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο1
  •   PRESS RELEASE No1
  •   ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  •   ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
  •   STANDARD AND SUPPLEMENTARY REGULATIONS
[ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...