Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Nissan στο Παρίσι!


ΠΑΡΙΣΙ (18 Σεπτεμβρίου, 2012)Με σύμμαχο τον τολμηρό σχεδιασμό και την καινοτομία, η Nissan αποκαλύπτει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, μοντέλα με εντυπωσιακό στυλ. Με έμφαση στο δυναμισμό και στην πληρότητα της γκάμας της, η Nissan παρουσιάζει μια σειρά από οχήματα, που προσφέρουν μια συναρπαστική ματιά από το μέλλον ! ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:





TeRRA : ένα πραγματικά πρωτότυπο αυτοκίνητο με καύσιμο το υδρογόνο !

Το εντυπωσιακής σχεδίασης τετραθέσιο SUV, ενσαρκώνει το όραμα για οχήματα παντός εδάφους με μηδενικές εκπομπές ρύπων, τροφοδοτούμενο από κυψέλες καυσίμου υδρογόνου. Κατέχοντας ήδη τα σκήπτρα στον τομέα των μηδενικών εκπομπών ρύπων με το LEAF, η Nissan συνεχίζει και αποδεικνύει την υπεροχή της , μέσα από τον καινοτόμο σχεδιασμό και την τεχνολογική υπεροχή του TeRRA.

Mε την ενσωμάτωση ηλεκτροκινητήρων στους τροχούς, το TERRA είναι απαλλαγμένο από τους χωροταξικούς περιορισμούς που επηρεάζουν την εργονομία των συμβατικών SUV. Χωρίς κεντρικό τούνελ μετάδοσης, το πάτωμα του TeRRA προσφέρει μοναδική διάταξη των καθισμάτων. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλειώδη άνεση και απεριόριστη ορατότητα για τους επιβάτες του. Επιπλέον, το TeRRA συνδυάζει τολμηρά νέα υλικά στο εσωτερικό του, όπου η τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει των πρώτο λόγο, καθώς το ταμπλό των οργάνων και το ηχοσύστημα ενσωματώνονται σε ένα tablet PC!





Juke NISMO

Την νέα εποχή για τα αυτοκίνητα επιδόσεων της Nissan, σηματοδοτεί η έλευση των εκδόσεων NISMO στο Σαλόνι του Παρισιού. Με σχεδιασμό και ανάπτυξη από τον αγωνιστικό οίκο της Nissan στην Ιαπωνία, η γκάμα των εξαιρετικά προηγμένων μοντέλων αγωνιστικών επιδόσεων, εκπροσωπείται επάξια από το νέο Juke NISMO.

Τροφοδοτούμενο από μια τροποποιημένη έκδοση του γνωστού 1,6 λίτρων υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα, άμεσου ψεκασμού, που κινεί την έκδοση DIG-T, το Juke NISMO διαθέτει ένα μοναδικό αεροδυναμικό στυλ καθώς και ενισχυμένο σασί, προσφέροντας στον οδηγό του την πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.



Juke - Ministry of Sound

Με αφορμή τη συνεργασία της με τον γνωστό Λονδρέζικο οίκο της ηλεκτρονικής μουσικής, η Nissan λανσάρει για τους φίλους του είδους, το JUKE Ministry of Sound, σε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής, που διαθέτει μια σειρά από ανάλογες βελτιώσεις και επεμβάσεις τόσο στον σχεδιασμό του, όσο και στον εξοπλισμό του.




Qashqai

Ως γνωστό, η μοναδική σχεδίαση και η προηγμένη τεχνολογία έχουν καθιερώσει εξ’ αρχής το QASHQAI ως το μοντέλο - ορόσημο για την κατηγορία οχημάτων (compact crossovers) που το ίδιο δημιούργησε. Tώρα το νέο Qashqai και Qashqai +2, εκτός του ότι διατίθεται με τους πλέον σύγχρονους κινητήρες, συμπεριλαμβανομένου του νέου πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων με εκπομπές CO2 από 119g/km, ενσωματώνει και τεχνολογία premium μοντέλων με το καινοτόμο Around View Monitor, ένα σύστημα που η ίδια η Nissan ανέπτυξε και που δίνει πανοραμική εικόνα στον οδηγό του αυτοκινήτου κατά το παρκάρισμα !


PIVO 3

Κάνοντας το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το PIVO 3 παρουσιάζει μια σειρά από νέες και συναρπαστικές τεχνολογίες που προμηνύουν το μέλλον για την αστική κινητικότητα.

Ως πρωτότυπο όχημα με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το PIVO 3 διαθέτει τεχνολογίες αιχμής όπως ρομποτικό σύστημα στάθμευσης.





Micra ELLE

Συνδυάζοντας την κομψή σχεδίαση με την έξυπνη τεχνολογία, το Micra ELLE έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το ομώνυμο παγκοσμίου φήμης περιοδικό μόδας, ELLE.

Η έκδοση αυτή προβάλλει πολλές από τις καινοτομίες της Nissan, συμπεριλαμβανομένου του «έξυπνου κλειδιού», ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση χάρη στην πανοραμική γυάλινη οροφή και τις λεπτομέρειες χρωμίου.


   NV200 Taxi

Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Σαλόνι αυτοκινήτου, το νέο NV200 ταξί, έρχεται για να επιβεβαιώσει την ισχυρή παρουσία της Nissan και στα επιβατικά οχήματα δημοσίας χρήσης.

Οι εκδόσεις ταξί του NV200 έχουν ήδη παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο , ενώ το γεγονός ότι έχει επιλεγεί ως το «ταξί του μέλλοντος» της Νέας Υόρκης, το οποίο και θα κυκλοφορεί κατά αποκλειστικότητα στους δρόμους της στο τέλος του 2013, επιβεβαιώνει την υπεροχή της Nissan και στον συγκεκριμένο τομέα.

Το Nissan NV200 Taxi αναμένεται, όταν έρθει, να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των ταξί και στην Ελλάδα, καθώς η κορυφαία άνεση για τον οδηγό και τους επιβάτες του, η εργονομία του, η οικονομία καυσίμου και η φιλικότητά του προς το περιβάλλον, θα αποτελέσουν τα απόλυτα πλεονεκτήματα για τον Έλληνα επαγγελματία αυτοκινητιστή, που δύσκολα θα συναντήσει σε άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού.




370Z Coupe και Roadster

Με ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση, νέες επιλογές χρωμάτων και με τον επανασχεδιασμό των τροχών, το μοντέλο 370Z Coupe / Roadster, δείχνει την νέα του εμφάνιση στο Σαλόνι του Παρισιού. Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη του ως ένα από τα πιο συναρπαστικά σπορ και value for money μοντέλα της κατηγορίας του, το ανανεωμένο 370Z διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εμπρός προφυλακτήρα που ενσωματώνει φώτα ημέρας, τεχνολογίας LED.


Δείτε περισσότερα νέα για τα μοντέλα της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στη διεύθυνση : http://www.facebook.com/NissanGreece

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...