Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MINI John Cooper Works Countryman

Η οικογένεια MINI family επεκτείνεται συνεχώς με νέες προσθήκες και στη γκάμα John Cooper Works. Για πρώτη φορά, η συγκίνηση μιας καθαρόαιμης αγωνιστικής οδήγησης συνδυάζεται με τετρακίνηση. Το MINI John Cooper Works Countryman, με τον ισχυρότερο κινητήρα της γκάμας MINI και εφοδιασμένο στάνταρ με ALL4 all-wheel-drive, υπόσχεται την απόλυτη οδηγική απόλαυση ανεξαρτήτως δρόμου. Οι τεχνολογίες κινητήρα και πλαισίου που προέρχονται από πολυετή εμπειρία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό συνδυάζονται με τη...
φιλοσοφία του πρώτου ΜΙΝΙ - τέσσερις πόρτες, μία μεγάλη πίσω πόρτα & μέχρι πέντε καθίσματα – φέρνοντας τη διάσημη οδική συμπεριφορά και αισθητική των μοντέλων John Cooper Works σε υποψήφιους πελάτες μιας άλλης, νέας κατηγορίας.
 Το MINI Countryman έχει δείξει τις σπορ δυνατότητές του σε μία σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων στο World Rally Championship (WRC) – αποδεικνύοντας ότι το πρώτο πενταθέσιο του brand φέρει το αγωνιστικό DNA που προσδιορίζει το χαρακτήρα όλων των ΜΙΝΙ. Τώρα, το John Cooper Works προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα μοντέλο παραγωγής.

Στην κατηγορία του, το MINI John Cooper Works Countryman λανσάρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό αγωνιστικής τεχνολογίας κινητήρα, AWD, ανώτερου προφίλ και πολυμορφικού εσωτερικού. Το μοναδικό του στυλ εμφανίζεται σε διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία και μία αποκλειστική συλλογή χρωμάτων, αλουμινένιων ζαντών και υλικών εσωτερικού. Ο στάνταρ εξοπλισμός του έκτου μοντέλου της σειράς John Cooper Works περιλαμβάνει ένα αεροδυναμικό κιτ για εντυπωσιακές εμπρός και πίσω ποδιές, αποκλειστικά πλαϊνά μαρσπιέ, 18άρες αλουμινένιες ζάντες και το σπορ περιβάλλον ενός John Cooper Works.

Το MINI John Cooper Works Countryman απογειώνει τη φαντασία δίνοντας πιο σπορ διάσταση στα γνώριμα χαρακτηριστικά go-kart των ΜΙΝΙ. Η ταχεία και ακριβής απόκριση του συστήματος AWD του προσφέρουν στήσιμο και σταθερότητα σε δύσκολες οδικές και καιρικές συνθήκες ακόμα και εκτός δρόμου. Το MINI John Cooper Works Countryman με μήκος 4.133 mm, πλάτος 1.789 mm και ύψος 1.549 mm είναι εξίσου χαρισματικό και εκτός ορίων πόλης, ενώ χάρη στην ευρυχωρία και άνεση των καθισμάτων του, οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν τις αρετές αυτού του ευέλικτου από κάθε άποψη αθλητή και σε μεγαλύτερα ταξίδια.
Τέσσερα ή πέντε καθίσματα, χώρος αποσκευών μέχρι 1.170 L.
Με κοντούς προβόλους, ψηλή μεσαία γραμμή και δυναμικό στήσιμο στους τροχούς, το MINI John Cooper Works Countryman είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το διαχρονικά καταξιωμένο πρότυπο ΜΙΝΙ. Οι οικογενειακοί δεσμοί ενισχύονται επίσης από στυλιστικά

  Ισχύς, ευρυχωρία και ατομικότητα. Φιλοσοφία και Σχεδίαση.
Στοιχεία όπως οι χαρακτηριστικές γραμμές της μάσκας, οι μεγάλοι προβολείς στο καπό, οι τεράστιοι θόλοι των τροχών και τα κάθετα πίσω φωτιστικά σώματα. Χαρακτηριστικά αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνουν λογότυπα John Cooper Works στη μάσκα και την πίσω πόρτα, και ανθρακί πλαίσια με κόκκινο φόντο στα φλας ανάμεσα τις κολόνες Α και τους θόλους των εμπρός τροχών. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από επτά εξωτερικές αποχρώσεις.
Για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών προσφέρεται μία κόκκινη απόχρωση, αποκλειστική για τα μοντέλα John Cooper Works, και ασπρόμαυρη. Sport Stripes στις ίδιες αποχρώσεις διατίθενται προαιρετικά.
Το MINI John Cooper Works Countryman προσφέρεται με τριθέσιο πάγκο καθισμάτων πίσω ή – χωρίς πρόσθετο κόστος – με δύο ανεξάρτητα καθίσματα. Τα πίσω καθίσματα μετακινούνται εμπρός/πίσω σε διαιρούμενη διάταξη 60 : 40 (στην περίπτωση του τριθέσιου πάγκου) ή ανεξάρτητα, και οι πλάτες τους ρυθμίζονται για ανάκλιση και αναδίπλωση ατομικά ή σε διαιρούμενη διάταξη 40 : 20 : 40 (τριθέσιος πάγκος) για αύξηση της χωρητικότητας από 350 μέχρι 1.170 L.
Ο αποθηκευτικός χώρος και το σύστημα έδρασης της Κεντρικής Ράγας (Centre Rail) ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό. Το MINI John Cooper Works Countryman θα κατασκευάζεται από την εταίρο του BMW Group, Magna Steyr Fahrzeugtechnik στο Graz, στην Αυστρία.
Η παραγωγή θα γίνεται μαζί με άλλες εκδόσεις MINI Countryman σε ξεχωριστή γραμμή συναρμολόγησης, η οποία πληροί σε όλα τα επίπεδα δομής και λειτουργίας τα αυστηρά πρότυπα του BMW Group. Όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα του brand, τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων του ισχυρότερου μοντέλου MINI Countryman θα προμηθεύει το εργοστάσιο του Hams Hall, που ανήκει στο Τρίγωνο Παραγωγής MINI στην Αγγλία.

Οι αγωνιστικές ρίζες του John Cooper Works επιβεβαιώνονται στη συνεχή επιδίωξη νέων προτύπων επιδόσεων. Έτσι παράγεται ακόμα περισσότερη ισχύς από το νέο τετρακύλινδρο κινητήρα του MINI John Cooper Works Countryman με βελτιωμένη απόδοση. Η τελευταία γενιά του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα twin-scroll υιοθετεί άμεσο ψεκασμό καυσίμου και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων βασισμένο στην τεχνολογία VALVETRONIC του BMW Group. Αυτό το σύστημα ελέγχου φορτίου χωρίς πεταλούδα γκαζιού βελτιώνει σημαντικά τόσο την απόκριση όσο και την απόδοση του κινητήρα. Ενισχυμένα έμβολα και βαλβίδες εισαγωγής και περαιτέρω βελτιστοποίηση των συστημάτων ψύξης, παροχής αέρα και εξαγωγής καυσαερίων, επιτρέπουν πρόσθετη αύξηση ισχύος και ροπής.
Επιπλέον αυτών, ο υπερσυμπιεστής του κινητήρα 1600 κυβ. εκατ. έχει ένα μεγάλο intercooler. Η πρωταρχική δομή του τετρακύλινδρου και πολλές από τις τεχνικές του λεπτομέρειες βασίζονται στην εξέλιξη αγωνιστικών κινητήρων.
Το μπλοκ κυλίνδρων και οι βάσεις των ρουλεμάν κατασκευάζονται από αλουμίνιο και συνδυάζονται με ενισχυμένα έμβολα, μία πολύ ανθεκτική κυλινδροκεφαλή και ελαφρύ στρόφαλο. Οι τέσσερις βαλβίδες κάθε κυλίνδρου λειτουργούν με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, κοκκοράκια χαμηλής τριβής και υδραυλικά αυτορυθμιζόμενα ωστήρια. Οι βαλβίδες εξαγωγής έχουν πλήρωση νατρίου προσφέροντας την έξτρα ψύξη που απαιτεί ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας.
Πλούσια ισχύς, πρόσθετη ροπή μέσω overboost, χαρακτηριστικός ήχος και επιλογή εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.
Ο κινητήρας του MINI John Cooper Works Countryman αποδίδει τη μέγιστη ισχύ των 160 kW/218 hp στις 6.000 rpm. Η μέγιστη ροπή των 280 Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ 1.900 και 5.000 rpm, αλλά μπορεί να αυξηθεί στα 300 Nm για σύντομες ‘εκρήξεις επιτάχυνσης’ μεταξύ 2.100 και 4.500 rpm μέσω overboost. Το σπορ σύστημα εξαγωγής – με τις γνωστές φαλτσοκομμένες απολήξεις των μοντέλων John Cooper Works – επενδύει αυτή την εξαιρετική ισχύ με την κατάλληλη ηχητική χροιά. Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα εξατάχυτο αυτόματο.
Λεπτομερείς βελτιώσεις έχουν γίνει και στα δύο κιβώτια καθώς και στο συμπλέκτη της μηχανικής έκδοσης με γνώμονα την έξτρα κινητήρια ισχύ και τη βελτιστοποιημένη απόδοση. Με τη λειτουργία Steptronic του αυτόματου κιβωτίου, ο οδηγός αλλάζει μηχανικά τις ταχύτητες χρησιμοποιώντας είτε τον επιλογέα στην κεντρική κονσόλα ή τα χειριστήρια του τιμονιού. Πιέζοντας το Sport Button (στάνταρ εξοπλισμός) που βρίσκεται μπροστά από τον επιλογέα στην κεντρική κονσόλα, οι αλλαγές γίνονται πιο γρήγορα για καλύτερες επιταχύνσεις.


Τεχνολογία αιχμής για ασυναγώνιστες επιδόσεις. Κινητήρας και Κιβώτιο.

Το Sport Button μεταβάλλει επίσης την απόκριση και το ακουστικό προφίλ του κινητήρα, καθώς και την υποβοήθηση διεύθυνσης τόσο στα αυτόματα όσο και στα μηχανικά μοντέλα.
Συναρπαστική επιτάχυνση, εντυπωσιακή απόδοση.
Το MINI John Cooper Works Countryman επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,0 δευτερόλεπτα – με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Η τελική ταχύτητα είναι 225 km/h για τη μηχανική έκδοση και 223 km/h για την αυτόματη. Ο συνδυασμός των στάνταρ τεχνολογιών MINIMALISM και της έμφυτης απόδοσης του κινητήρα πετυχαίνουν αξιοσημείωτη οικονομία δεδομένων των υψηλών επιδόσεων.
Το MINI John Cooper Works Countryman έχει μέση κατανάλωση στην Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών 7,4 l / 100 km (αυτόματο: 7.9 l) και εκπομπές CO2 172 (184) grams / km.
Οι χαμηλές τιμές κατανάλωσης και ρύπων είναι αποτέλεσμα συνεχούς εξέλιξης της φιλοσοφίας MINIMALISM. Η λειτουργία Brake Energy Regeneration, για παράδειγμα, εστιάζει στην παραγωγή ηλεκτρισμού για το δίκτυο του αυτοκινήτου σε φάσεις φρεναρίσματος ή ρολαρίσματος. Στην έκδοση με μηχανικό κιβώτιο, η λειτουργία Auto Start-Stop απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα όταν το όχημα σταματά σε διασταυρώσεις ή σε ουρά της κυκλοφορίας, ενώ η ένδειξη Gear Shift Indicator συμβουλεύει τον οδηγό για την ιδανική στιγμή αλλαγής ταχύτητας με κριτήριο τη μέγιστη απόδοση.
Άλλα συστήματα που αυξάνουν την απόδοση του John Cooper Works Countryman είναι το Electric Power Steering, του οποίου το ηλεκτρικό μοτέρ καταναλώνει ενέργεια μόνον όταν απαιτείται υποβοήθηση, η ηλεκτρονικά χαρτογραφημένη αντλία λαδιού, αντλία ψυκτικού ‘on-demand’, η ελαφριά δομή και τα βελτιστοποιημένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.

Το MINI John Cooper Works Countryman προσφέρει την απόλυτη οδηγική απόλαυση ανεξαρτήτως εδάφους με υπερεπαρκή κινητήρια ισχύ, βελτιστοποιημένη πρόσφυση ανάλογα με τη δεδομένη κατάσταση και ασφαλές κράτημα. Ο νέος κινητήρας αποδίδει περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε ΜΙΝΙ, το σύστημα ALL4 all-wheel-drive μεταφέρει άψογα αυτή την ισχύ στο δρόμο και το πλαίσιο του John Cooper Works ανταποκρίνεται σε κάθε στροφή του τιμονιού.
Η τεχνογνωσία του John Cooper Works από το μηχανοκίνητο αθλητισμό - που έχει αποκτηθεί μέσα από πολυετή αγωνιστική εμπειρία, αντανακλάται και στην ακρίβεια συνεργασίας κινητήρα, συστημάτων μετάδοσης και πλαισίου. Νευρώδης επιτάχυνση, συναρπαστική συμπεριφορά και μεταβλητή κατανομή ισχύς μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών χαρίζουν στο MINI John Cooper Works Countryman μία φρέσκια εκδοχή στην κλασική αγωνιστική αίσθηση.
MINI ALL4: το μυστικό για ανυπέρβλητη οδηγική απόλαυση ανεξαρτήτως εδάφους.
Το MINI John Cooper Works Countryman είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς που μεταφέρει την πλούσια ισχύ του από τον αγωνιστικό κινητήρα του σε τέσσερις τροχούς. Το ALL4 all-wheel-drive system του νέου αυτοκινήτου χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρομαγνητικό κεντρικό διαφορικό για να κατανείμει την κινητήρια ισχύ μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Αυτό σημαίνει ότι η κινητήρια ισχύς μετατρέπεται πάντα σε μέγιστη ελκτική πρόσφυση.
Σε κανονικές οδηγικές συνθήκες, το ALL4 κατανέμει το 50% της κινητήριας ισχύος στους πίσω τροχούς, ποσοστό που φτάνει στο 100% σε ακραίες συνθήκες όπως οι παγωμένες και χιονισμένες επιφάνειες. Έτσι επιτυγχάνεται η κορυφαία ελκτική πρόσφυση του ΜΙΝΙ για την οποία φημίζεται το ΜΙΝΙ ανεξαρτήτως οδικών και καιρικών συνθηκών.
Τα ηλεκτρονικά ελέγχου του συστήματος MINI ALL4 είναι ενσωματωμένα απευθείας στη μονάδα διαχείρισης του DSC (Dynamic Stability Control), που προσφέρει χρόνο απόκρισης ALL4 λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Το σύστημα εξετάζει τα δεδομένα που συγκεντρώνει το DSC με ακρίβεια και τα χρησιμοποιεί για την εκτέλεση προληπτικών επεμβάσεων στην κατανομή ισχύος. Αυτό μεταφράζεται σε εξαιρετική ευελιξία σε συνδυασμό με αξιόπιστη συμπεριφορά – τυπική ΜΙΝΙ.
Οι ενεργές παρεμβάσεις του συστήματος MINI ALL4 βελτιστοποιούν την ευστάθεια και την ελκτική πρόσφυση στις γρήγορες στροφές, π.χ. κατανέμοντας την ισχύ σύμφωνα με τις απαιτήσεις και επομένως καθυστερώντας τη στιγμή παρέμβασης του DSC (π.χ. για να εμποδίσει το σπινάρισμα των τροχών).
Σπορ ανάρτηση, με χαμηλότερο ύψος αμαξώματος, στάνταρ.
Ένα ακόμα πρωταρχικό στοιχείο που προσδιορίζει το σπορ χαρακτήρα του MINI John Cooper Works Countryman είναι η τεχνολογία πλαισίου, που περιλαμβάνει εμπρός άξονα με γόνατα MacPherson ενός συνδέσμου και σφυρήλατα εγκάρσια στοιχεία, πίσω άξονα με κεντρικούς βραχίονες, Electric Power Steering με υποβοήθηση διεύθυνσης ανάλογη της ταχύτητας και


Αυτοπεποίθηση και αξιοπιστία σε συνθήκες δρόμου και εκτός δρόμου. Μετάδοση ισχύος και πλαίσιο.

Ισχυρά φρένα με κόκκινες δαγκάνες. Τα εμπρός δισκόφρενα έχουν διάμετρο 307 mm και πάχος 24 mm, ενώ οι διαστάσεις των πίσω δίσκων είναι 296 x 10 mm.
Η στάνταρ σπορ ανάρτηση περιλαμβάνει σκληρή ρύθμιση για τα ελατήρια, τους αποσβεστήρες και τις αντιστρεπτικές δοκούς, αλλά και αμάξωμα μειωμένου ύψους κατά 10 mm. Αλουμινένιες ζάντες Twin Spoke 18-ιντσών με γυαλισμένες ακτίνες και μαύρες στεφάνες προσφέρονται στάνταρ και συνδυάζονται με ελαστικά 225/45 R18. Αλουμινένιες ζάντες 19-ιντσών σχεδιασμένες αποκλειστικά για το MINI John Cooper Works Countryman διατίθενται επίσης προαιρετικά.
Το στάνταρ σύστημα DSC (Dynamic Stability Control) περιλαμβάνει DTC (Dynamic Traction Control) mode, που επιτρέπει ένα βαθμό ολίσθησης των τροχών, βοηθώντας τον οδηγό να ξεκινήσει σε χαλαρή άμμο ή χιόνι. Σε DSC Off mode, ενεργοποιείται μία λειτουργία ηλεκτρονικού κλειδώματος στο διαφορικό του εμπρός άξονα. Σε κλειστές στροφές, φρενάρει έναν κινητήριο τροχό ανάλογα με τις απαιτήσεις για βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς. Γνωστό σαν Electronic Differential Lock Control (EDLC), το σύστημα βελτιώνει την ελκτική πρόσφυση του αυτοκινήτου χωρίς επιπτώσεις στα χαρακτηριστικά διεύθυνσης.
Πέρα από την αξιόπιστη οδική συμπεριφορά του, το MINI John Cooper Works Countryman διαθέτει μία πλήρη γκάμα εξοπλισμού ασφάλειας. Η πολύ ανθεκτική δομή του αμαξώματος συνδυάζεται με στάνταρ χαρακτηριστικά όπως εμπρόσθιους και πλευρικούς αερόσακους, πλευρικούς αερόσακους τύπου κουρτίνας για τα εμπρός και πίσω καθίσματα, ζώνες ασφαλείας τριών σημείων για όλους τους επιβάτες, προεντατήρες ζωνών ασφαλείας και περιοριστές φορτίου για τα εμπρός καθίσματα, και βάσεις παιδικών καθισμάτων ISOFIX ολοκληρώνοντας τη συνολική προστασία επιβατών. Το MINI Countryman βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια στα crash tests του Euro NCAP.

Στοιχεία αποκλειστικού εξοπλισμού υπογραμμίζουν τον premium χαρακτήρα του MINI John Cooper Works Countryman και το αγωνιστικό DNA του. Το AWD μοντέλο υψηλών επιδόσεων συνδυάζει τα ξεχωριστά στυλιστικά εξωτερικά του στοιχεία με το περιβάλλον καθαρόαιμου σπορ αυτοκινήτου. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται εμπρός προβολείς ομίχλης, αιρκοντίσιον, δείκτης run-flat, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και πίσω, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, σύστημα αποθήκευσης και έδρασης Centre Rail, και ηχοσύστημα radio MINI Boost CD. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν τα αυτοκίνητά τους με προαιρετικό εξοπλισμό που βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας και ατομικότητας και ήδη διατίθεται για τα υπόλοιπα μοντέλα MINI Countryman, όλη τη γκάμα λειτουργιών MINI Connected και αποκλειστικά αξεσουάρ John Cooper Works.
Cockpit με αγωνιστικό χαρακτήρα.
Σπορ καθίσματα σε ύφασμα Diagonal Track John Cooper Works Carbon Black με κόκκινες ραφές σχεδιάστηκαν ειδικά για το MINI John Cooper Works Countryman, ενώ κατόπιν παραγγελίας διατίθενται αποκλειστικές προτάσεις όπως τα σπορ καθίσματα με ταπετσαρία Lounge Leather σε Carbon Black Championship Red. Οι διακοσμητικές λωρίδες στο cockpit, τις επενδύσεις θυρών και την κεντρική κονσόλα προσφέρονται στάνταρ σε Piano Black. Τα προαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία σε Chili Red είναι αποκλειστικά στο MINI John Cooper Works Countryman και περιλαμβάνουν κόκκινες πινελιές για το cockpit και τις πόρτες, και μία κόκκινη λωρίδα για τα μαύρα διακοσμητικά στοιχεία στην κεντρική κονσόλα.
Τα μαρσπιέ στις πόρτες φέρουν το λογότυπο John Cooper Works. Το τιμόνι φέρει κόκκινη ραφή για δημιουργία κοντράστ και λογότυπο John Cooper Works, σκούρο ταχύμετρο 260 km/h και στροφόμετρο, ανθρακί επένδυση οροφής, επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινο διάγραμμα αλλαγών, κόκκινη ραφή για το κάλυμμα του επιλογέα, και πατάκια με κόκκινη ραφή που προσδίδουν βάθος στο αγωνιστικό περιβάλλον του cockpit.
Επιλογές υψηλής ποιότητας για αυξημένη άνεση, λειτουργικότητα και ατομικότητα. Καινοτόμες λειτουργίες MINI Connected.
Το John Cooper Works προσφέρεται με όλο το προαιρετικό εξοπλισμό που διατίθεται για τα άλλα μοντέλα της οικογένειας MINI Countryman. Ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία εξοπλισμού είναι xenon Adaptive Headlights με μαύρα κελύφη προβολέων, Comfort Access, αυτόματος έλεγχος κλιματισμού, θερμαινόμενα καθίσματα, Park Distance Control, μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών για το τιμόνι (με cruise control), η ηλεκτρική αναδιπλούμενη/συρόμενη ηλιοροφή, αισθητήρας βροχής με αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων, και αυτόματος αντιθαμβωτικός μεσαίος και εξωτερικοί καθρέπτες.
Εξοπλισμός που αυξάνει τη λειτουργικότητα είναι ένα πακέτο αποθηκευτικών χώρων, ένα επίπεδο πάτωμα χώρου αποσκευών με αφαιρούμενο κάλυμμα και διαχωριστικό χώρου αποσκευών.


Αγωνιστική αίσθηση – μέσα από μία προσωπική διάσταση. Εξοπλισμός και Αξεσουάρ.

Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ radio MINI Boost CD, διατίθεται το hi-fi ηχοσύστημα της harman/kardon, radio MINI Visual Boost και σύστημα πλοήγησης MINI που καλύπτου τις απαιτήσεις ψυχαγωγίας και πλοήγησης. Σ’ αυτά προστίθεται μία λίστα προαιρετικού εξοπλισμού όπως σύστημα φωνητικού ελέγχου (voice control), προ-εγκατάσταση hands-free συστήματος/κινητού τηλεφώνου και δέκτης DAB για τη λήψη ψηφιακών ραδιοφωνικών προγραμμάτων.
Η επιλογή MINI Connected παρέχει επίσης στους ιδιοκτήτες του John Cooper Works Countryman πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και υπηρεσιών ταξιδιωτικών πληροφοριών, ενώ επιτρέπει και την πλήρη ενσωμάτωση Apple iPhone. Ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές παρέχουν πρόσβαση σε πολυάριθμες λειτουργίες μέσα στο αυτοκίνητο, όπως web radio, χρήση Facebook & Twitter, Dynamic Music, Driving Excitement, Mission Control και MINIMALISM Analyser.

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορέιτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο Press Kit.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...