Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ελαστικό MICHELIN StarGrip κερδίζει το βραβείο Eurobike

Το νέο ελαστικό City Trekking με το πατενταρισμένο σκάλισμα προσφέρει μοναδική πρόσφυση σε μαλακά και ολισθηρά εδάφη .

M_StarGrip_BDΤο νέο ελαστικό MICHELIN StarGrip έλαβε την διάκριση Eurobike 2012 στην κατηγορία των Αξεσουάρ. Σχεδιασμένο ειδικά για αστική και περιφερειακή χρήση το νέο ελαστικό προσφέρει...
απαράμιλλο κράτημα και ασφάλεια σε υγρούς δρόμους και δρόμους με χιόνι χάρη στο πατενταρισμένο σκάλισμα του σε μορφή αστεριού. Συνολικά διαγωνίστηκαν 439 προϊόντα για το βραβείο Eurobike.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε κερδίσει ένα βραβείο με τόσο κύρος, το Eurobike, για δεύτερη συνεχή χρονιά” είπε ο Andreas Müller, διευθυντής της γραμμής ελαστικών για ποδήλατο.

“Με το ελαστικό MICHELIN StarGrip , η εταιρεία έχει δείξει για ακόμα μια φορά την ικανότητά της να αναπτύσσει ελαστικά που προσφέρουν εξίσου σε πολλαπλά πεδία επιδόσεων.”

Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους στις 29 Αυγούστου στο Friedrichshafen Exhibition Center. Τα τελευταία οχτώ χρόνια το βραβείο Eurobike αφορά στην αναγνώριση προϊόντων σε όρους καινοτομίας, λειτουργικότητας, περιβαλλοντικής ευθύνης και βιωσιμότητας.

MICHELIN StarGrip: Τεχνολογία που μεταφέρθηκε από ένα παπούτσι σε ένα ελαστικό
Η ιστορία πίσω από το MICHELIN StarGrip έχει να πει πολλά για ένα πολύ ευέλικτο κατασκευαστή σαν την Michelin.

Οι μηχανικοί επικεφαλής για την ανάπτυξη προϊόντων της γραμμής Michelin Lifestyle αντιμετώπισαν την πρόκληση να σχεδιάσουν ένα παπούτσι εργασίας με σόλα που σύμφωνα με τις συνθήκες θα μπορούσε να “προσκολληθεί ακόμα και σε μια γλιστερή σιδερένια επιφάνεια.”

Εφόσον το καλό κράτημα, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες, είναι αναγκαίο για κάθε είδους προστατευτικά υποδήματα εργασίας, οι μηχανικοί έπρεπε να βρουν ια σόλα ικανή να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή.

Ήταν λοιπόν επόμενο ότι αυτοί οι ειδικοί ανάπτυξης ελαστικών θα προσάρμοζαν αυτή την επαναστατική σόλα ασφαλείας και θα δημιουργούσαν το ελαστικό MICHELIN StarGrip, με σκάλισμα που έχει ένα μεγάλο αριθμό αυλακιών προς κάθε κατεύθυνση.

Οι χαρακτηριστικές εγκοπές σε σχήμα αστεριού απομακρύνουν αποτελεσματικά νερό, χιόνι ή λάσπη εξασφαλίζοντας μέγιστο κράτημα. Όταν αυτό συνδυάζεται με μείγμα γόμας-παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν τα επιβατικά χειμερινά ελαστικά- το οποίο παραμένει εύκαμπτο σε πολύ κρύες συνθήκες, αυτό το μοναδικό σκάλισμα προσφέρει μοναδική πρόσφυση σε όλα τα μαλακά και ολισθηρά εδάφη είτε είναι υγρά, είτε είναι καλυμμένα με χιόνι είτε είναι σαθρά.

Επιπρόσθετα το πέλμα ενσωματώνει ισχυρή προστασία αντιδιάτρησης υψηλής πυκνότητας .


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...