Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ήρωες γίνονται θρύλος: KTM Power Wear 2013

“Ήρωες” είναι το σύνθημα του καινούριου Καταλόγου PowerWear της KTM για το 2013.

Ο καινούριος κατάλογος είναι έτοιμος. Αποτελείται από 196 σελίδες και παρουσιάζει την καινούρια collection η οποία θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους συνεργάτες ΚΤΜ.

Οι Ryan Dungey, Ken Roczen, Marvin Musquin, Rok Bagoros stunt rider, ο ειδικός των rally Cyril Deprés και οι αναβάτες του Enduro...
factory team Christophe Nambotin και Antoine Meo είναι μερικά από τα ονόματα των ηρώων που πρωταγωνιστούν στον κατάλογο με την collection της KTM για το 2013.

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο και απολαύστε τους όλους σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που μας έχουν συνηθίσει.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν τους αγαπημένους μας ήρωες μέσα από νέο Κατάλογο KTM PowerWear που περιλαμβάνει καταπληκτικές φωτογραφίες, απίστευτες δηλώσεις, και μια πραγματικά hot συλλογή ρούχων.

Η καινούρια Collection αναμένεται στην χώρα μας τέλος Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη στο Δίκτυο Πωλήσεων της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KTM SEE A.E.
Τηλ.: 210 9927 212
e-mail: info@ktm.gr
www.ktm.com, www.ktmimages.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...