Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Volkswagen μπαίνει στον πράσινο δακτύλιο με 70 μοντέλα

Στα πλαίσια της εφαρμογής ισχύος της νέας νομοθεσίας που ψηφίστηκε πρόσφατα για τη κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας, η Kosmocar – Volkswagen σας ενημερώνει για την γκάμα των επιβατικών Volkswagen που πληρούν τις προϋποθέσεις για ελεύθερη είσοδο στον Πράσινο Δακτύλιο. Βάσει της πρόσφατης νομοθεσίας...
(ΚΥΑ 16229 / ΦΕΚ 1467 της 3.5.2012), από τις 3 Σεπτεμβρίου 2012 επιτρέπεται η κυκλοφορία στο μικρό δακτύλιο χωρίς περιορισμό, σε όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Euro 5 με εκπομπές ρύπων CO2 μικρότερες από 140 γραμμάρια / χλμ.

H Volkswagen διαθέτει στην ελληνική αγορά την πληρέστερη γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων με εκπομπές CO2 μικρότερες από 140 γραμμάρια. Με βάση την πρόσφατη έκδοση του Οδηγού Οικονομίας Καυσίμου από τον ΣΕΑΑ, η Volkswagen διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό μοντέλων / κινητήρων / συστημάτων μετάδοσης με εκπομπές ρύπων CO2 από 89 γραμμάρια (Polo BlueMotion) έως 139 γραμμάρια. Χαρακτηριστικά, διατίθενται στην Ελληνική αγορά περισσότερα από 70 διαφορετικά μοντέλα Volkswagen (επισυνάπτεται η σχετική λίστα) που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις και έχουν δυνατότητα ελεύθερης κυκλοφορίας στον Πράσινο Δακτύλιο.


Έτσι, η Volkswagen αφενός αποδεικνύει έμπρακτα την φιλοσοφία της για οικονομική και οικολογική μετακίνηση, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αγοραστές να επιλέξουν το αυτοκίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων και εκδόσεων που ενσωματώνουν τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες κινητήρων (TSI, TDI, BlueMotion Technology) και συστημάτων μετάδοσης (ASG, DSG6, DSG7).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...