Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Lancia στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Η Lancia θα συμμετέχει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με ένα περίπτερο που αποπνέει την γοητεία και την φινέτσα του κόσμου του κινηματογράφου, ενός κόσμου αποτυπωμένου στα γονίδια της μάρκας. Τα μοντέλα της Lancia θα εκπροσωπήσουν επάξια...
μια αυτοκινητοβιομηχανία, η ιστορία της οποίας γράφεται για περισσότερο από έναν αιώνα. Πρωταγωνίστρια στο περίπτερο θα είναι η Lancia Flavia, η οποία με 4 πραγματικές θέσεις αποτελεί την πεμπτουσία της οδηγικής απόλαυσης ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Εξοπλισμένη με κινητήρα βενζίνης 2.4 λίτρων συνδυασμένο με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδει 170 ίππους και μέγιστη ροπή 220Nm. Με μήκος 4,9m, ύψος 1,4m και πλάτος 1,8m, η Lancia Flavia εξασφαλίζει άπλετους εσωτερικούς χώρους και άνεση στους επιβάτες της.

Στο Παρίσι θα φιλοξενηθεί επίσης, η Lancia Thema. Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα που προέκυψε από την συγχώνευση της Lancia και της Chrysler συνδυάζοντας στοιχεία από το DNA και των δύο μαρκών. Ξεκινώντας την εμπορική της πορεία στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, η Thema διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού και δύο κινητήρες (3.6 V6 286hp βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και 3.0 V6 Multijet II 190hp και 239hp με αυτόματο κιβώτιο 5 ταχυτήτων).



To νέο πεντάθυρο Lancia Ypsilon θα είναι παρόν στο Σαλόνι του Παρισιού με τρεις εκδόσεις: Gold, Platinum και Black&Red. Σήμερα η γκάμα του Ypsilon περιλαμβάνει 4 επίπεδα εξοπλισμού (Silver, Gold, Platinum, Black&Red), 4 κινητήρες ( 1.2 Fire EVO II 69hp, 1,2 Fire EVO II LPG 69hp, 0.9 TwinAir 85hp and 1.3 MultiJet II 95hp turbo diesel), 2 κιβώτια ταχυτήτων (χειροκίνητο και ημιαυτόματο), 17 χρώματα αμαξώματος εκ των οποίων 5 είναι bi-colour, 3 είδη εσωτερικής επένδυσης και 3 τύπους ζαντών αλουμινίου.

Επεκτείνοντας την γκάμα της, η Lancia θα παρουσιάσει και το Voyager Platinum το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των πολυμορφικών. Το εν λόγω μοντέλο διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού με δύο κινητήρες (2.8L Euro5 turbo diesel 163hp και 3.6L V6 Pentastar 283hp) και περισσότερα από 40 χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Τέλος στο Παρίσι το παρόν θα δώσει και η Lancia Delta 1.6 Gold Multijet 120hp Euro5 turbodiesel, η οποία συνδυάζεται με ημιαυτόματο κιβώτιο Selectronic προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές CO2.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...