Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο ανανεωμένο Ford Fiesta με τον τουρμπάτο κινητήρα Ecoboost (+photo gallery)

Το νέο ανανεωμένο Ford Fiesta αποκαλύφθηκε και είναι αρκετά φρεσκαρισμένο και εκμορντενισμένο με βασικό ατού τον νέο 3κύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα της γενιάς EcoBoost κάτω από το καπό...
που του δίνει κατ' αρχήν το πλεονέκτημα σε σχέση με τον δυνατό - κατ' ομολογία - ανταγωνισμό σε μια κατηγορία που ειδικά στην χώρα μας έχει μεγάλη απήχηση. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει 100 και 125 ίππους σε δύο διαφορετικές εκδοχές του και αναμένεται να του προσδώσει πολύ καλές επιδόσεις σε σχέση με τους απλούς ατμοσφαιρικούς κινητήρες του παρελθόντος.

Το νέο Fiesta αποκαλύφθηκε στο Άμστερνταμ, στην ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία Ford «Go Further» με οικοδεσπότη τον Alan Mulally, President & CEO της Ford. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 2.500 έμποροι.

Εξωτερικά το μοντέρνο σχήμα κυριαρχεί με βασικό στοιχείο την τραπεζοειδή εμπρός μάσκα, η οποία πλαισιώνεται από προβολείς κομμένους με λέιζερ με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Ο 1000άρης EcoBoost ανακηρύχθηκε «International Engine of the Year» για το 2012 και εκτιμάται ότι θα προσφέρει την καλύτερη οικονομία καυσίμου στην κατηγορία.

Η Ford λανσάρισε το πρώτο Fiesta το 1976 και από τότε έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα Ευρωπαϊκή γκάμα του Fiesta στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2012.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...