Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FIAT GROUP NEWS: Ανάπτυξη του επίσημου δικτύου διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas

Η Fiat Group Automobiles Hellas, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της και με στόχο να βρίσκεται κοντά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό, προωθεί σταθερά και δυναμικά τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου μέσω της επιτυχημένης και παραγωγικής συνεργασίας με το επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fiat Group Automobiles Hellas καλωσορίζει τις εξελίξεις στο επίσημο δίκτυό της, αυξάνοντας τα σημεία επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου Fiat.

Στην Αθήνα,

ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε, στην Λ. Πειραιώς 40 στο ΜΟΣΧΑΤΟ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Alfa Romeo και Abarth
AUTO ONE A.E. (Μέλος του Ομίλου Συγγελίδη), στην Λ. Κηφισίας 30 στο ΜΑΡΟΥΣΙ, για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Alfa Romeo και Abarth
AUTO ONE A.E. (Μέλος του Ομίλου Συγγελίδη), στην Λ. Βουλιαγμένης 88-90 στην ΓΛΥΦΑΔΑ για Alfa Romeo

Στη Θεσσαλονίκη,

ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε στο 5ο χλμ. Θες/νίκης - Αθηνών για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ στη Γεωργικής σχολής 121 στην Πυλαία για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, Alfa Romeo και Abarth

Στην υπόλοιπη Ελλάδα,

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕ στην Θέση Κουτουμάτσα, Αρχ. Κόρινθος στην ΚΟΡΙΝΘΟ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo
Δ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στο 3ο χλμ. Λαμίας - Αθήνας στη ΛΑΜΙΑ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΕΠΕ στην Π.Ε.Ο Θεσ/νίκης - Βέροιας στη ΒΕΡΟΙΑ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo
Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ στο 1ο χλμ. Αγρινίου - Ιωαννίνων στο ΑΓΡΙΝΙΟ για Fiat, Fiat Επαγγελματικά, και Alfa Romeo



Το επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas αποτελείται από τα ακόλουθα σημεία, σε όλη την Ελλάδα:

28 επίσημοι διανομείς για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional
25 επίσημοι διανομείς για τη μάρκα Alfa Romeo
5 επίσημοι διανομείς για τη μάρκα Fiat Abarth

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των εκθέσεων είναι στη διάθεση του σύγχρονου έλληνα οδηγού για να υποδείξει το κατάλληλο όχημα, για κάθε ξεχωριστή οδηγική ανάγκη, από το εύρος των επιλογών που προσφέρουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth.

Κοινός στόχος του επίσημου δικτύου διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas είναι να αναδεικνύει τα δυνατά και ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του portfolio του Fiat Group, με οχήματα που αποτελούν ιδανικές επιλογές οδηγικής ικανοποίησης και ασφάλειας, αισθητικής & design, καθώς και οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση και σεβασμό στο περιβάλλον.

Παράλληλα, η ευκολία για την απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth είναι ιδιαίτερα δελεαστική, καθώς ο ενδιαφερόμενος οδηγός μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που του ταιριάζει μέσω ευέλικτων και ανταγωνιστικών χρηματοδοτικών προγράμματων της FGA Bank, που προσφέρουν στον πελάτη τη δυνατότητα να διαμορφώσει τη χρηματοδότηση που τον εξυπηρετεί καλύτερα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...