Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ειδικές προσφορές της Fiat για την αγορά φθηνού και οικονομικού Diesel

Η ζωή στην πόλη πιο εύκολη και πιο φτηνή με ένα Fiat Multijet

H Fiat Group Automobiles Hellas (FGAH) έχει πάντα ως στόχο την άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες των καταναλωτών, με την προσφορά προϊόντων με την καλύτερη τεχνολογία στις καλύτερες τιμές, εξασφαλίζοντας, ασφάλεια, λειτουργικότητα, άνεση, οδηγική απόλαυση, περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος και οικονομία στη χρήση. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, τα νέα δεδομένα που δημιούργησαν στην ελληνική αγορά η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης και πρόσφατα η καθιέρωση του «πράσινου δακτύλιου», δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν αδιάφορη την εταιρεία...
που εδώ και πολλά χρόνια πρωτοπορεί στην τεχνολογία των ντίζελ και κατασκευάζει τα αυτοκίνητα με το μικρότερο μέσο όρο εκπομπής CO2 στην Ευρώπη.

Η νέα προωθητική ενέργεια της FGAH προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την ευκαιρία να επωφεληθεί από αυτή την τεχνολογική πρωτοπορία στους κινητήρες diesel σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το Fiat Punto diesel από 10.950€ (αφορά την έκδοση 1.3 Multijet 75hp 3θυρo POP και περιλαμβάνει όφελος απόσυρσης), ενώ αντίστοιχα με 12.540€ μπορεί να επιλέξει την έκδοση των 85hp (1.3 Multijet 85hp 3θυρο Easy) η οποία συνδυάζει υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του Fiat 500 με τον κορυφαίο κινητήρα 1.3 Multijet 95hp από μόλις 12.950€ με υπερπλήρη βασικό εξοπλισμό που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, είτε το Punto είτε το 500, ανάλογα με το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες, και τα δύο θα κάνουν τη ζωή σας στην πόλη πιο εύκολη, προσφέροντας τη δυνατότητα καθημερινής εισόδου στον «πράσινο δακτύλιο», αλλά και πιο φτηνή, αφού απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας και έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση (από 3,5 λίτρα/100χλμ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...