Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεκρός γιος κινέζου διπλωμάτη – Τράκαρε ενώ έκανε ερωτικό τρίο στην Ferrari του

Σοκ από την είδηση ότι ο γιος ενός υψηλόβαθμου στελέχους της κινεζικής κυβέρνησης και δεξί χέρι του προέδρου Χου Ζιντάο.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες το βράδυ ενώ το περιστατικό έγινε τον.. Μάρτιο του 2012.

Ο 23χρονος Λινγκ Γκου βγήκε νεκρός και γυμνός από τα...
συντρίμμια της πανάκριβης Ferrari του. Το περιστατικό κρατήθηκε όμως επτασφράγιστο μυστικό καθώς ο πατέρας του Λιγνκ είναι από τους στενούς συνεργάτες του Κινέζου Προέδρου.

Εκτός από τον 23χρονο οι αρχές έβγαλαν από τα συντρίμμια και δύο γυμνές κοπέλες οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ η μία έμεινε παράλυτη.

Μάλιστα οι αρχές παραποίησαν και τα στοιχεία του 23χρονου στο νοσοκομείο για να μην γίνει γνωστό το όνομα του όμως εδώ και λίγες μέρες διάφορα μπλοκ κατάφεραν να σπάσουν τα αρχεία και να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ξένων ΜΜΕ οι τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου επιδίδονταν σε σεξουαλικά παιχνίδια ενώ το αμάξι έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του ο 23χρονος και να συγκρουστεί βίαια.

Μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση της Κίνας δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι ένα λεπτό προσωπικό ζήτημα της οικογένειας του 23χρονου.

 Πηγή: Newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...