Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Enduro World Championship: MEO και NAMBOTIN Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Η KTM πρόσθεσε δύο ακόμη Παγκόσμιους Τίτλους στο ήδη εντυπωσιακό αρχείο της, όταν ο Γάλλος εργοστασιακός της αναβάτης enduro Antoine Meo κατέκτησε τον Παγκόσμιο τίτλο στην Ε1 - τον δεύτερο της ομάδας μέσα σε δύο ημέρες. Ο Γάλλος Christophe Nambotin, το Σάββατο σφράγισε...
τον Παγκόσμιο τίτλο στην Ε3 στον 13ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro στη Φινλανδία.

Η νίκη του Antoine Meo την Κυριακή με το KTM 250 EXC-F ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με την επισφράγιση της κατάκτησης του τίτλου της Ε3 από τον συμπατριώτη και φίλο του Christophe Nambotin, ο οποίος το Σάββατο, μετά τον 13ο γύρο του Πρωταθλήματος τερμάτισε πάνω στο KTM 300 EXC. Με μόνον δύο γύρους να μένουν για το τέλος της σεζόν, οι δύο αναβάτες αναμένουν να χαρούν την αποθέωση του τελευταίου γύρου στην πατρίδα τους. Οι δύο Γάλλοι κυριάρχησαν στις κατηγορίες τους τη φετινή σεζόν, ενώ είναι η πρώτη τους χρονιά μέσα στην «Πορτοκαλί Ομάδα» και ο Pit Beirer, o επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της KTM, δεν παρέλειψε να τους τιμήσει με τα λόγια του.

Pit Beirer: “Ο Antoine και ο Christophe απέδειξαν μέσα στη σεζόν ότι είναι εξαιρετικοί αναβάτες. Είναι εξαιρετικοί πρεσβευτές για το Enduro και για τη Γαλλία και είναι αναβάτες που θα αποτελέσουν πρότυπο για τους νέους αναβάτες όπως ο Giacomo Redondi, τον οποίο υποστηρίζουμε και κατέκτησε το 2012 Youth Cup. Επίσης κατάφεραν να εμπεδώσουν την «Ready to Race» κουλτούρα της KTM, αγωνιζόμενοι με αθλητικό πνεύμα και ικανότητα. Τα ευχαριστήριά μου επίσης σε ολόκληρη την ομάδα, στον Team Manager μας Fabio Farioli και σε όλους όσοι, εκεί στο Mattighofen δούλεψαν τόσο σκληρά ώστε να κάνουν δυνατή την κατάκτηση των δύο αυτών τίτλων.»

Ο Meo πήγε το Σάββατο στον αγώνα, γνωρίζοντας ότι έπρεπε να τερματίσει μόλις 5ος για να κατακτήσει τον τίτλο και, όπως αναμενόταν, δεν ήταν προετοιμασμένος να ρισκάρει. Κέρδισε το πρώτο σκέλος κει τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο δεύτερο.

Ο Christophe Nambotin ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, στις μεγάλες μοτοσυκλέτες μέσα στη σεζόν, στην πρώτη του εμφάνιση με την Εργοστασιακή Ομάδα Enduro της KTM. Πήρε τον τίτλο το Σάββατο κερδίζοντας οκτώ από τις εννιά διαδρομές, σφραγίζοντας την 12η νίκη του σε 13 γύρους, ενώ τερμάτισε 2ος στο επόμενο γύρο.

Στο Youth Cup, κυριάρχησε ο Giacomo Redondi που υποστηρίζεται από την KTM και έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο.

2 Τελευταίοι γύροι: GP of France, Brignoles 20-21 Οκτωβρίου

E1 Βαθμολογία μετά από 14 από τους 16 γύρους
1. Antoine Meo (F), KTM, 237 points (E1 Παγκόσμιος Πρωταθλητής)
2. Rodrig Thain (F), HM-Honda, 174
3. Thomas Oldrati (I), KTM, 166
4. Eero Remes (FIN), KTM, 162
4. Matti Seistola (FIN), Husqvarna, 162

E2 Βαθμολογία μετά από 14 από τους 16 γύρους
1. Pierre-Alexandre Renet (F), Husaberg, 228 points
2. Christobal Guerrero (E), KTM, 217
3. Juha Salminen (FIN), Husqvarna, 204
4. Ivan Cervantes (E), Gas-Gas, 152
5. Johnny Aubert (F), KTM, 122

E3 Βαθμολογία μετά από 14 από τους 16 γύρους
1. Christophe Nambotin (F), KTM, 274 pt. (Παγκόσμιος Πρωταθλητής)
2. Joakim Ljunggren (S), Husaberg, 204
3. Aigar Leok (EST), TM, 202
4. Oriol Mena (E), Husaberg, 167
5. David Knight (GB), KTM, 162

EJ Βαθμολογία μετά από 14 από τους 16 γύρους
1. Mathias Bellino (F), Husaberg, 259 points
2. Jonathan Manzi (I), KTM, 208
3. Daniel McCanney (GB), Gas-Gas, 199
4. Kevin Benavides (RA), KTM, 157
5. Rudi Moroni (I), KTM, 134

Youth Cup Βαθμολογία μετά από 14 από τους 16 γύρους
1. Giacomo Redondi (I), KTM, 277 (Νικητής του Πρωταθλήματος)
2. Matteo Bresolin (I), Husaberg, 146
3. Benjamin Herrera (RCH), TM, 90

Πηγή: οffroadteam

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...