Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ducati παρουσιάζει τη νέα Multistrada 1200

Η Ducati παρουσιάζει τη νέα Multistrada 1200 για το 2013 με νέα αισθητική, με τον 2ης γενιάς Testastretta 11ο κινητήρα, με το τελευταίας γενιάς ABS και στην έκδοση S, με το καινοτόμο ημι-ενεργό σύστημα ανάρτησης – Ducati Skyhook System (DSS).

Οι αλλαγές, όλες εμπνευσμένες από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των Multistrada, σηματοδοτούν...
το επόμενο στάδιο εξέλιξης των Multi μέσω ενός μακρύ καταλόγου με συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Οι νέες Multistrada λοιπόν περιλαμβάνουν ως standard τα 4 Riding Modes, το Ride-By-Wire, το Ducati Traction Control (DTC) και επιπροσθέτως, τη νέα γενιά ABS. Η Multistrada 1200 S Touring θα διατίθεται με πλευρικές βαλίτσες, κεντρικό stand και θερμαινόμενα grips ενώ η ναυαρχίδα της εταιρίας, η νέα Multistrada 1200 S Grantourismo θα έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας πλαϊνές βαλίτσες, Top Case, πρόσθετο LED φωτισμό, βελτιωμένη προστασία από τον αέρα και ελαστικά σχεδιασμένα για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.



Η Multistrada 1200 S Pikes Peak για το 2013 υιοθετεί το χρωματικό συνδυασμό των Multistrada που κυριαρχούν στην ανάβαση του Pikes Peak γιορτάζοντας έτσι τις συνεχόμενες νίκες τους στον Αμερικάνικο αγώνα.

Τα 4 Riding Modes (Sport, Touring, Urban, Enduro) προσφέρουν μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία οδήγησης, πιέζοντας απλά ένα κουμπί. Οι 4 μοτοσυκλέτες σε 1 παίρνουν τα χαρακτηριστικά τους από τη διαφορετική διαχείριση της ροπής του κινητήρα, των ηλεκτρονικών ρυθμίσεων των αναρτήσεων, των 8 επιπέδων ευαισθησίας του Traction και του νέου, 3 επιπέδων ABS.



H νέα Multistrada 1200 θα παρουσιαστεί επίσημα στη Διεθνή Έκθεση της Κολωνίας, INTERMOT, που θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 7 Οκτώβρη και θα τις βρείτε στις εκθέσεις των Dealers της Ducati από το Δεκέμβριο του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες:
HELLINMOTO S.A.
Πλαταιών 4-6 Γκάζι
Τηλ.: 210 9248 996

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...