Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και άλλο ατύχημα στην Εγνατία Οδό με αρκούδα...

 Χρειάζεται προσοχή!!

Άλλη μία αρκούδα -η όγδοη για το 2012- σκοτώθηκε σε τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό πριν το τούνελ Δρίσκου, πολύ κοντά στην έξοδο για Ιωάννινα.

Η Ομάδα άμεσης Επέμβασης του...
ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έσπευσε στο σημείο αφού ειδοποιήθηκε από το γραφείο έκτακτων περιστατικών της Εγνατίας Ιωαννίνων λίγο μετά τις 2.00.

Το ζώο, νεαρής ηλικίας, χτυπήθηκε δύο φορές από διερχόμενα αυτοκίνητα και παρόλο που επιβίωσε του πρώτου χτυπήματος με τραύμα στα πίσω άκρα, πέθανε ακαριαία από το δεύτερο χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Τα δύο αυτοκίνητα οδηγούσαν τουρίστες βουλγαρικής και ιταλικής υπηκοότητας. Κανείς από τους επιβαίνοντες στα οχήματα δεν τραυματίστηκε. Το αυτοκίνητο του δεύτερου οδηγού υπέστη πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.

Το νέο δυστύχημα αποδεικνύει ότι τα ελλιπή μέτρα προστασίας στους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας μας θέτουν σε κίνδυνο τους πληθυσμούς των άγριων ζώων και τους διερχόμενους οδηγούς.

Η Ομάδα άμεσης Επέμβασης κράτησε ιστό από την πατούσα της αρκούδας για το Πρόγραμμα Παρακολούθησης του πληθυσμού αρκούδας με τη μέθοδο ανάλυσης γενετικού υλικού για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης του αυτοκινητοδρόμου στην οικολογία και την επιβίωση της καφέ αρκούδας στην περιοχή.
πηγή: EUROKINISSI/ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...