Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οργισμένοι οδηγοί απήγαγαν κάμερα-ραντάρ στην Ιταλία

Είναι απίθανο, είναι αστείο και είναι αλήθεια. Την περασμένη εβδομάδα μια «οργάνωση» που αυτοαποκαλείται Comitato No Velox (Επιτροπή κατά των Καμερών Ταχύτητας) αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο με την κατάσταση και...
ανέλαβε δράση, απαγάγοντας μια κάμερα-ραντάρ.

Για να το πετύχουν, τρύπωσαν σε μια αποθήκη της αστυνομίας και αφαίρεσαν την κάμερα που κοστίζει 23.000 ευρώ. Η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ όμως. Την επομένη έστειλαν στην αστυνομία ένα σημείωμα με το οποίο ζητούν λύτρα για να επιστρέψουν την κάμερα. Έτσι η κλοπή μετατράπηκε σε «απαγωγή».

Πιστό στην παράδοση του αμερικάνικου κινηματογράφου, το κείμενο ήταν συνταγμένο σαν από αποκόμματα εφημερίδων και μετέφερε το εξής απλό μήνυμα: «ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ».

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει τα ίχνη των "απαγωγέων" και να απελευθερώσει την κάμερα. Υπάρχουν φόβοι για την ασφάλειά της, αλλά ούτε σκέψη για πληρωμή των λύτρων, αφού και στην Ιταλία «το ταμείον είναι μείον».

Είναι αυτή μια νέα μόδα αντίδρασης στην αύξηση της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και την οικονομική επιβάρυνση των οδηγών από τη βροχή των προστίμων; Θα δούμε. Εμείς πάντως έχουμε το κίνημα «Δεν πληρώνω» που έχει αναλάβει να τιμωρήσει την «κρατική ληστεία» σε βάρος των οδηγών.
Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...